Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

Ετοιμάζει προκήρυξη για 60 άτομα ο ΟΑΕΔ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


O ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι επίκειται προκήρυξη για την πρόσληψη συνολικά 60 ατόμων, ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων, πλήρους απασχόλησης.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτάμηνης διάρκειας, με δυνατότητα παράτασης για άλλους 8 μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους 8 μήνες.

Οι εργασιακοί σύμβουλοι, που θα προσληφθούν με συμβάσεις ΣΟΧ ΑΣΕΠ, θα εργαστούν σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι την Παρασκευή δεν είχε γνωστοποιηθεί κάποια κατανομή στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, κάτι που προφανώς θα καθοριστεί με απόφαση στο προσεχές διάστημα

Τα καθήκοντα της ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων είναι η προετοιμασία και η υποστήριξη των ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με το περίγραμμα της προσφερόμενης θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις, καθώς και η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img