Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ετοιμάζονται για προσλήψεις στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Έτοιμη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού φαίνεται πως είναι η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προγραμματίζουν να στελεχώσει τις υπηρεσίες της με επιπλέον μόνιμο προσωπικό και προς τούτο έχει καταρτιστεί ο σχετικός προγραμματισμός.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Γενική Γραμματεία σκοπεύει το αμέσως επόμενο διάστημα να προσλάβει τέσσερις μόνιμους υπαλλήλους και προς αυτήν την κατεύθυνση έχει αποστείλει το σχετικό αίτημα προς το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, ώστε να προχωρήσει η προκήρυξη.

Την ίδια ώρα, πάντως, πληροφορίες κάνουν λόγο για προγραμματισμό προσλήψεων 20 ατόμων που θα είναι μόνιμο προσωπικό, ωστόσο στην παρούσα χρονική συγκυρία η Γενική Γραμματεία επιβεβαιώνει επίσημα ότι προχωρά σε τέσσερις θέσεις χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνουν και νέες προσλήψεις το επόμενο διάστημα.

Η παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή στα Νέα της Λέσβου από επίσημες πηγές, σημειώνοντάς μας ότι αναμένεται το πράσινο φως από το ΑΣΕΠ για να προχωρήσει η ενσωμάτωση αυτών των προσλήψεων σε επόμενη προκήρυξη και να στελεχωθούν οι κενές θέσεις.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img