Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Έτοιμο το Νηπιαγωγείο στην Αρίσβη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή και ανέγερση του νέου σχολικού κτιρίου που θα φιλοξενεί από εδώ και μπρος το νηπιαγωγείο της Καλλονής, στην Αρίσβη. Πρόκειται για ένα έργο που τελείωσε με επιτυχία και μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το σχολείο θα τεθεί σε λειτουργία σε ένα μήνα. Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο κτίριο το οποίο πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την λειτουργία και την στέγαση των μαθητών. Με την ολοκλήρωση και των εργασιών ρευματοδότησης του κτιρίου, το σχολείο θα είναι έτοιμο προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες του στους μαθητές. Η κατασκευή του νέου κτιρίου αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, το οποίο πλέον θα μπορεί να φιλοξενεί τους μαθητές του νηπιαγωγείου της Καλλονής. 

Η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου, κατέβαλλε κάθε προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα όσο το δυνατόν συντομότερα και να τεθεί άμεσα σε λειτουργία το νηπιαγωγείο. Πρόκειται για το 3ο Νηπιαγωγείο που θα τεθεί σε λειτουργία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς στο Δήμο Δυτικής Λέσβου θα λειτουργεί πέρα από το Νηπιαγωγείο Καλλονής στην Αρίσβη και το νηπιαγωγείο της Πέτρας, αλλά και το νηπιαγωγείο της Άγρας. 

Από την επίσκεψη του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου στο νέο κτίριο

Το έργο ολοκληρώθηκε με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου και ο κ. Βέρρος επισκέφτηκε τις νέες εγκαταστάσεις το περασμένο Σάββατο, συνοδευόμενος από τον εργολάβο του έργου και τον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου για θέματα Τεχνικών Έργων, Κώστα Κατσαρό. Ο κ. Βέρρος μετά την επίσκεψή του ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Έτοιμο, πλέον, το Νηπιαγωγείο Καλλονής, στην Αρίσβη. Ένα υπερσύγχρονο κτίριο που σε λίγο καιρό – μετά την ρευματοδότησή του – θα παραδοθεί προς χρήση στα παιδιά μας. Συνεχίζουμε την παρέμβασή μας στα σχολικά κτίρια, η οποία και θα ενταθεί. Εντός των ημερών θα λειτουργήσει και το Νηπιαγωγείο Πέτρας, αφού λύθηκαν πλέον τα προβλήματα που υπήρχαν για την ρευματοδότησή του. Έτσι μέσα σε 4 χρόνια αποκτήσαμε 3 νέα Νηπιαγωγεία, αυτά της Άγρας, της Πέτρας και της Καλλονής. Η δημοπράτησή τους είχε γίνει από τον ενιαίο Δήμο Λέσβου και η επίβλεψη της κατασκευής τους από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δυτικής Λέσβου».

spot_img

More articles

spot_img