Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Έτοιμο το “παζλ” των νέων Διοικήσεων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


  • Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Χωρίς διαφωνίες και αντιπαραθέσεις ορίστηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου οι εκπρόσωποι του Δήμου στα Νομικά Πρόσωπα, τις Εταιρείες και τις Διαδημοτικές Επιχειρήσεις, όπως είχαν γράψει τα “Νέα της Λέσβου” από το φύλλο της Τρίτης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο στη «Ζαχάρειο» Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ορίστηκαν ως εκπρόσωποι ο Στέφανος Απόστολου και ο Παναγιώτης Δήσσος από την Δημοτική Αρχή και ο Χαράλαμπος Καλαμάς από την αντιπολίτευση.

Για τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΔΑΠΑΛ ορίστηκαν οι:

  • Στέφανος Απόστολου με 999 μετοχές 
  • Παναγιώτης Δήσσος με 999 μετοχές 
  • Γιώργος Μακρογιάννης με 811 μετοχές
  • Γιώργος Σαρόγλου με 496 μετοχές

Ως εκπρόσωποι στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ ορίστηκαν οι: Γιώργος Αλάνης, Χαράλαμπος Ελευθερίου και Χαράλαμπος Μαραγκός από την πλειοψηφία και ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου από την αντιπολίτευση. Αναπληρωτές θα είναι ο Νίκος Αλεξανδρής, ο Βασίλης Τιτιρέκης, ο Αλέξανδρος Ροδίτης και ο Απόστολος Αλατζάς.

Σε ό,τι αφορά την Διοίκηση του Διαδημοτικού Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης οι εκπρόσωποι του Δήμου Δυτικής Λέσβου θα είναι ο Νίκος Αλεξανδρής και η Φωτεινή Αντωνοπούλου, με αναπληρωτές τον Χαράλαμπο Μαραγκό και τον Στρατή Γελαγώτη

Στη Διοίκηση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου θα μετέχουν οι: Ιορδάνης Ιορδάνου, Δημήτρης Αλεξίου και Παναγιώτης Δήσσος από την πλειοψηφία και ο Βασίλης Μιχαλάκης από την αντιπολίτευση, με αναπληρωτές τους: Βασίλη Τιτιρέκη, Χαράλαμπο Ελευθερίου, Γιώργο Αλάνη και Γιάννη Αραχωβίτη (πολίτης).

Στην Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις “Ελληνικές Αλυκές Α.Ε.” θα συμμετέχουν ως εκπρόσωποι του Δήμου ο Παναγιώτης Δήσσος με αναπληρωματικό τον Γιώργο Μακρογιάννη, ενώ για τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας θα προταθεί ως εκπρόσωπος ο Γιώργος Αλάνης με αναπληρωματικό τον Δημήτρη Αλεξίου.

Σχετικά με τις Σχολικές Επιτροπές που διατηρούνται τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου, για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση προτάθηκε και πάλι ο Νίκος Περιβολάρης και για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο Παναγιώτης Δήσσος.

Τέλος, ορίστηκαν οι εκπρόσωποι στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

spot_img

More articles

spot_img