Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Έτοιμος για την πρώτη θέση στο βάθρο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Μυτιληνιό οδηγό αγώνων αυτοκινήτου, Κώστα Κόρακα, στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου που έγινε στο Πήλιο με το Ράλι Κένταυρος, καθώς η περιοχή που τρέχουν τα αυτοκίνητα στο Πήλιο είναι χαρακτηρισμένη ως το βουνό των Κενταύρων. Κατά κοινή ομολογία η εμφάνιση του Μυτιληνιού οδηγού ήταν άριστη, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει βαθμούς στην κατηγορία Ν όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο βάθρο. Μάλιστα θεωρείται ότι η πρώτη θέση αυτής της κατηγορίας του ανήκε, καθώς ο Κώστας Κόρακας είχε την ατυχία κατά τη διάρκεια της κούρσας να πιάσει βροχή και να βρεθεί χωρίς τα ειδικά βροχολάστιχα, γεγονός που έπαιξε ρόλο ώστε να βρεθεί δεύτερος, ενώ υπό άλλες συνθήκες στο στεγνό δρόμο θα είχε καταλάβει την πρώτη θέση.

Οι κριτικές για τον Μυτιληνιό οδηγό αγωνιστικού αυτοκινήτου είναι διθυραμβικές στον εξειδικευμένο Τύπο για τους τέσσερις τροχούς, ενώ το επόμενο ραντεβού δόθηκε για το διήμερο 24-25 Ιουνίου που οι αγώνες συνεχίζονται στη Λαμία.

Ο Κώστας Κόρακας αγωνίζεται με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo ΙΙΙ, το οποίο είναι «φτιαγμένο» αποκλειστικά στη Μυτιλήνη, στις εγκαταστάσεις της Κόρακας group στην Παγανή.

Το Mitsubishi Evo ΙΙΙ του Κώστα Κόρακα

Τέλος, να σημειωθεί ότι η καλή πορεία του Κώστα Κόρακα στους αγώνες ράλι πού διοργανώνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας έχει ως αποτέλεσμα να ακούγεται το όνομα της Λέσβου, καθώς ο Μυτιληνιός οδηγός συγκαταλέγεται ανάμεσα στην ελίτ των οδηγών αγωνιστικού αυτοκινήτου.

- Advertisement -

More articles

spot_img