Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Εξελίσσονται τα Αστικά ΚΤΕΛ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Με την προσθήκη οθονών σε όλα τα λεωφορεία που θα δείχνουν την διαδρομή αλλά και την κάθε στάση,  συνεχίζει την τεχνολογική αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών η διεύθυνση του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης.

Μια εξέλιξη η οποία προχωρά με γοργούς ρυθμούς ήδη από το καλοκαίρι, που έχει σαν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών ακολουθώντας τις τακτικές των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Ηλεκτρονικοί πίνακες στη στάση της Σαπφούς

Το τελευταίο διάστημα η σκληρή δουλειά των αρμόδιων έχει αποδώσει, και μέρα με την μέρα, οι αστικές συγκοινωνίες της Μυτιλήνης αναβαθμίζονται. Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η διεύθυνση του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης: «Οι Αστικές Συγκοινωνίες Μυτιλήνης έχοντας ως στόχο την διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, στα πλαίσια της αναβάθμισης των τεχνολογικών υπηρεσιών προχώρησαν στην τοποθέτηση οθονών μέσα από τις οποίες οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται (με την χρήση τηλεματικής) για την εξέλιξη της διαδρομής τους, δηλαδή την επόμενη στάση, καθώς και την αφετηρία και τον τερματισμό αυτής. Με σεβασμό προς το επιβατικό κοινό στις οθόνες αυτές θα μεταδίδονται χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητά του, όπως τα εκάστοτε εφημερεύοντα φαρμακεία και διάφορα κοινωνικά μηνύματα».

spot_img

More articles

spot_img