Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Ευτυχισμένος, ή εντοιχισμένος, ο καινούργιος χρόνος;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Μετά από μια αναγκαστική απουσία μου στο εξωτερικό (συνάντηση με την Εύα Καϊλή,  επί 7ήμερο καθημερινά, σε προθάλαμο φυλακής των Βρυξελλών, για να μου πει τελικά πού ανήκει πολιτικά, στην ΠΑΣΟΚική δεξιά, ή στην Δεξιόστροφη ΠΑΣΟΚοειδή πλευρά του πολιτικού χάρτη του τόπου μας, αλλά και ποιος διόρισε τον πατέρα της, πρόεδρο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»), αλλά και οι υποχρεώσεις που είχα στο Τατόι για την οργάνωση της αποδήμησης εις Κύριον του Τέως, ξαναεπέστρεψα πάλι κοντά σας στην  ζεστασιά της εφημερίδας μας και των αναγνωστών της. Και νιώθω όμορφα.

*** Μπογδάνος – Τζήμερος – Βορίδης – Άδωνις (Ευγενία) – Πέτσας – Πλεύρης – Σαμαράς και άλλα ζωντανά, που διατηρούν και ενσαρκώνουν «Το Μεγάλο μας τσίρκο», που ποτέ δεν θα εκλείψει από την Ελλάδα μας, μου θύμισαν ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο! Αλλά η απορία μου έμεινε, γιατί υπάρχουν ακόμα πίθηκοι;

*** Δε μου λέτε ρε εσείς αρχηγοί κομμάτων, και όψιμοι δημοκράτες της «αριστερής γυάλας», και του «δεξιού πεζοδρομίου», με τους ομόσταυλους  αυτοδιοικητικούς σας, και  μαζί με τα «δημοκρατικά και αντικειμενικά!» καναλοειδή παρεάκια σας, που κόπτεστε για το αν ήταν ΤΕΩΣ ή ΠΡΩΗΝ ο αποδημήσας εις Κύριον δυνάστης – τζαμπατζής – φυτευτός – διώκτης δημοκρατών –  και  ανθέλληνας  Γκλύξμπουργκ, γιατί εσείς κύριοι που σε μια νύχτα μπορείτε να αλλάξετε ονομασία σε λεωφόρους – δρόμους ή δρομίσκους, δεν κάνατε το ίδιο με τις λεωφόρους Βασιλέως Κωνσταντίνου – Βασιλίσσης Όλγας – Όθωνος – Βασιλίσσης Φρειδερίκης – Βασιλέως Παύλου – Βασιλέως Γεωργίου, επί δεκαετίες τώρα;;;;;;(Λέω εγώ τώρα!!!) Υποκριτές της πεντάρας, ξεπεράσατε τον καραγκιόζη…

***Εστεμμένη ξευτίλα των ΜΜΕ.

*** Στην Λέσβο ακόμα και ο Εγκέλαδος τα μπερδεύει. Κάνει τις μετασεισμικές δονήσεις πριν, και μετά τον κυρίως σεισμό!!! Έλεος πχιά.

*** Ερντογάν δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά είσαι πολύ «χειρηλάτης»…

*** Με πληθωρισμό 85,51% να τρέχει, δεν έχουνε να φάνε, με καταπατημένα όλα τα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματά τους, κι αυτοί εκεί. Αυτοεξευτελίζονται εθισμένοι σε μεγαλοϊδεατισμούς και σε κοκκαλολειχίες, αντί να αντισταθούν και να ξεσηκωθούν  στον πολιτικοθρησκευτικό τους αφέντη των «τεσσάρων δακτύλων». Αυτοί είναι, αιώνες τώρα, και εσύ τους στηρίζεις;;; Αυτό με… ξεπερνάει φίλε.

*** Μετά τις Αλκυονίδες, μην ξεχνάς, έρχονται οι… πιγκουινήδες!!!

*** Πάντως η νέα χρονιά, ούτε με το δεξί, ούτε με το αριστερό μας μπήκε… Τώρα εσύ φαντάσου, μεγάλος είσαι!

- Advertisement -

More articles

spot_img