Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Έζησαν το “ευρωπαϊκό όνειρο” στη μαρίνα


Με ξέφρενους πανηγυρισμούς χθες στη Μυτιλήνη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γιόρτασαν την κατάκτηση των δύο ευρωπαϊκών κυπέλλων (το Uefa Europa Conference League και το Uefa Youth League) με την μεταφορά τους στην πρωτεύουσα του νησιού μας, καθώς η ΠΑΕ θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους, αποφάσισε από το προηγούμενο διάστημα να περιοδεύσουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 

Για το Βόρειο Αιγαίο επελέγησαν η Λέσβος, η Χίος και η Σάμος, ενώ χθες το απόγευμα στο χώρο της μαρίνας έγινε ένα πραγματικό πανηγύρι με τους φιλάθλους κατά δεκάδες να συνωστίζονται μόνο και μόνο για να αγγίξουν το κύπελλο και να φωτογραφηθούν φορώντας τα μπλουζάκια και τα άλλα αξεσουάρ της ομάδας τους και υπό τους ήχους του ύμνου του Ολυμπιακού. Το κύπελλο έφτασε το απόγευμα στη Μυτιλήνη και αφού πραγματοποιήθηκε μια πομπή στην πόλη με τους φιλάθλους να ακολουθούν πανηγυρίζοντας, μεταφέρθηκε στο χώρο της μαρίνας η οποία ήταν βαμμένη χθες στα κόκκινα για την γιορτή του Ολυμπιακού. 

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που μίλησαν στα Νέα της Λέσβου εστίαζαν στην πλούσια “σοδειά” που έχει η ομάδα τους σε κύπελλα και πρωταθλήματα τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε πανευρωπαϊκό πλέον επίπεδο από το 1925 που ιδρύθηκε στον Πειραιά, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα και με την ευρωπαϊκή του παρουσία, εκτός από το ότι είναι κορυφαία ομάδα στην χώρα μας.  

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που μια ομάδα από την χώρα μας κατακτά κύπελλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο και γι’ αυτό το λόγο οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και έναν μήνα, από την ημέρα που ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα εν λόγω κύπελλα. Όπως έγινε και στη Χίο πριν λίγες μέρες, η ατμόσφαιρα στην μαρίνα βάφτηκε με «κόκκινο χρώμα» με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού από την Μυτιλήνη να βιώνουν ένα ακόμα απόγευμα χαράς και περηφάνιας για την ομάδα τους.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img