Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

«Fake news για τα Παπιανά»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Fake news χαρακτηρίζει ο Ταξιάρχης Βέρρος την καταγγελία της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης σχετικά με την υποβάθμιση και την επικινδυνότητα του αλσυλλίου στα Παπιανά, όπου βρίσκονται μεγάλα οχήματα του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή απαντά ότι πρόκειται για τον όρχο της Πολιτικής Προστασίας που εδρεύει καλώς ή κακώς από καταβολής του Δήμου της Λέσβου και όχι της Δυτικής Λέσβου, στα Παπιανά, ως χώρος φύλαξης των οχημάτων.  

«Η δεξαμενή νερού, κι όχι καυσίμων είναι άδεια», υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή

«Ο κ. Χήρας ψεύδεται (σ.σ. για πολλοστή φορά) ανερυθρίαστα, καθώς διά μέσου του “δαιμόνιου” ρεπόρτερ του που φωτογράφισε τον όρχο της Πολιτικής Προστασίας, εμφανίζεται τάχα μου μία “βαρέλα γεμάτη καύσιμα”, η οποία όπως αποδεικνύεται από τις δικές μας φωτογραφίες είναι τελικά μία άδεια δεξαμενή νερού, που προορίζεται να τοποθετηθεί για τις ανάγκες πυροπροστασίας. Παράλληλα εντός του όρχου, που ο κ. Χήρας αντιλαμβάνεται ως αλσύλλιο, δεν υπάρχουν βαρέα οχήματα. Παρά μόνο τα οχήματα (επιβατικά) της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και κάποια μηχανήματα έργου», υποστηρίζει ο Δήμαρχος και συνεχίζει: «Ο  κ. Χήρας με αφορμή καραμπινάτα ψέματα αλλά και δεδομένα στρεβλή αντίληψη της ίδιας της πραγματικότητας, καταλήγει σε μία σειρά ερωτημάτων και προβληματισμών στο… “ρεπορτάζ” του, τους οποίους δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε. Είναι τόσο κακοήθης εξάλλου, που όταν επικαλείται την ασφάλεια των κατοίκων από την τάχα μου “βαρέλα καυσίμων” που υπάρχει εκεί, δεν μπαίνει στον κόπο να γυρίσει τον φακό του παραδίπλα, όπου υπάρχει η ολοκαίνουργια και σύγχρονη δεξαμενή καυσίμων που παρελήφθη πριν λίγες ημέρες».

Κλείνοντας, ο Τ. Βέρρος καλεί την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης να ανακαλέσει: «Αναμένουμε τον συντάκτη των τελευταίων ανακοινώσεων του κ. Χήρα να πάρει θέση για όλα ετούτα και με την χαρακτηριστική ρητορική του (σ.σ. που παραπέμπει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο) που αναγνωρίζει ως “άριστο” τον κ. Βέρρο, να μας πει: Αν δεν είναι fake news όλα αυτά, τότε τι είναι;».

spot_img
Προηγούμενο άρθροΉρθαν τα πετζετέλ
Επόμενο άρθροΔύο θέσεις στην Αρχαιολογία
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις