Φεστιβάλ Rock και Metal μουσικής Λέσβου για καλό σκοπό

Ο σύλλογος φίλων ROCK & METAL μουσικής Λέσβου με την επωνυμία «ΛΥΓΞ» διοργανώνει μονοήμερο rock-heavy φεστιβάλ με τις παρακάτω τοπικές μπάντες:
-Το Ξεκούρδιστο Μήλο – Ελληνικό Ακουστικό & Έντεχνο
-ADDART – Hard/heavy Rock, Heavy Metal
-EFAPAX – Ελληνικό & Ξένο Rock
-EGO DRIVE – New Rock/Mainstream
-ROCK BUSTLE TEAM – Ακουστικό Rock, Hard Rock, Heavy Metal
-MAGMA GR – Ελληνικό & Ξένο Rock/ Hard Rock/Metal
-RABBIT GOT THE GUN-Heavy Metal.
Σκοπός του φεστιβάλ είναι η οικονομική στήριξη ενός μέλους της ευρύτερης κοινότητας, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του. Ο λόγος για τον Γιάννη Μινάρδο της μπάντας Womb Of Maggots, που υποχρεώθηκε σε αφαίρεση και προσθήκη τεχνητού μέλους, στο αριστερό κάτω άκρο, πριν πολλά χρόνια. Μετά από πρόσφατη ιατρική διάγνωση, πληροφορήθηκε ότι απαιτείται επειγόντως αλλαγή του τεχνητού του μέλους, του οποίου η κατασκευή κοστίζει συνολικά 60.000 ευρώ και για να ξεκινήσει η κατασκευή απαιτούνται 12.000 ευρώ.


Το ποσό δεν μπορεί να καλυφθεί άμεσα από ένα άτομο, οπότε αναλαμβάνουν οι πολλοί.
Γι’ αυτό το λόγο την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 διεξάγεται στην πόλη της Καστοριάς το 1ο Lake Metal Festival με headliners τους Rotting Christ στο οποίο θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, αξιόλογα συγκροτήματα.
Το φεστιβάλ Λέσβου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου στο φιλόξενο «Αμπάρι» στα Λαδάδικα Μυτιλήνης και θα ξεκινήσει από τις 20.30. Στην είσοδο θα υπάρχει ένα κουτί ενίσχυσης και θα γίνουν κληρώσεις με δώρα. Όλες οι τοπικές μπάντες θα παίξουν μουσική χωρίς αμοιβή και τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.
Την ηχητική στήριξη της εκδήλωσης την ανέλαβε η ΗΧΩ Α.Ε.
«Στις 12 Απριλίου εμείς, η παρέα των φίλων της Rock και της Metal μουσικής, θα είμαστε στο πόστο μας… δίπλα στον Γιάννη. Θέλουμε να έχουμε και εσένα κοντά μας!».
Επιπλέον ενίσχυση μπορεί να σταλεί:
-Είτε μέσω λογαριασμού του ιατρού (Διονύσης Παπαδάτος)
Eurobank IBAN: GR8402600460000350200574097 με αιτιολόγηση: Ιωάννης Μινάρδος για κατασκευή τεχνητού μέλους.
-Είτε απευθείας στον τεχνικό ορθοπεδικό (Λ. Κηφησιάς 100, στο ύψος Πανόρμου, Αθήνα) Διονύσης Παπαδάτος, Athens Prosthetic (όπου θα λαμβάνετε απόδειξη).