Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

ΦΙΛΙΑ: Δεύτερη θέση στο τουρνουά της Χίου

Δεύτερη κατετάγη η Φίλια στο τουρνουά της Χίου που διοργάνωσε η Θύελλα Χαλκειού με την συμμετοχή ακόμη των Ολυμπιακού Κλασικό και Κανάρη Νενήτων.

Η ομάδα του Κώστα Μυλωνά έλαβε μέρος στο τουρνουά αντί του Διαγόρα που δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω πολλών απουσιών για επαγγελματικούς λόγους. Αρχικά η Φίλια αντιμετώπισε στον ημιτελικό τον Κανάρη Νενήτων και χάρη σε ένα τέρμα του Μάριου Καλλούλι στο πρώτο μέρος, πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής, εκεί όπου θα αντιμετώπιζε την Θύελλα Χαλκειού που με τη σειρά της νίκησε τον Ολυμπιακό Κλασικό στον άλλο ημιτελικό.

Στον τελικό η Φίλια παρατάχθηκε χωρίς τον Καλλούλι που τραυματίστηκε στο ματς με τον Κανάρη, ενώ κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου έχασε και τον Τράγο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον αγώνα. Η ομάδα του Κώστα Μυλωνά υπέκυψε στα πολλά προβλήματα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 από την Θύελλα Χαλκειού. Πάντως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, μιας και η Φίλια στο πρώτο μέρος είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες με το σκορ ουσιαστικά να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο. Για την ιστορία το γκολ της Φίλιας  σημείωσε ο Απόστολος Γρούβας, που απλώς μείωσε σε 4-1. 

Φυσικά η Φίλια μόνο κέρδη και πολλές εμπειρίες μπορεί να έχει από αυτά τα φιλικά παιχνίδια, που βοήθησαν σημαντικά στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν.