Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

«Φως και στο τελευταίο σοκάκι της πόλης!»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Την ικανοποίησή του για το έργο της αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων με νέα, τύπου led, που ανέδειξαν σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ την Τρίτη τα “Νέα της Λέσβου”, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, Αλέκος Κουζινόγλου. Όπως αναφέρει, με τον τρόπο αυτό θα εξαλειφθούν τα συνεχή παράπονα των δημοτών και τα αιτήματα της Κοινότητας για καμένες λάμπες και σκοτεινά σημεία. 

Ωστόσο, ο ίδιος σημειώνει ότι ο Δήμος Μυτιλήνης στο πρόγραμμα αντικατάστασης πρέπει να συμπεριλάβει όλες τις περιοχές και τα τελευταία σοκάκια και να μην περιοριστεί σε κεντρικούς δρόμους κάθε γειτονιάς της πόλης:«Ήδη κάποιοι συνδημότες μας επισημαίνουν ότι σε μικρά στενά ή αδιέξοδα δεν έχουν γίνει οι αλλαγές ακόμη, αλλά ευελπιστούμε ότι καθώς το πρόγραμμα είναι σε εξέλιξη, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εμείς ως Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης θα είμαστε εδώ για να παρεμβαίνουμε και να υποδεικνύουμε σημεία, όπου απαιτείται επέκταση του δημοτικού φωτισμού».

Με την ευκαιρία, ο κ. Κουζινόγλου επισημαίνει ότι απαιτείται επίσης ο συνεχής έλεγχος και η συντήρηση των παραδοσιακών φαναριών (Αγορά, Επάνω Σκάλα, Καβέτσου, Βενιζέλου, Βουρνάζων, κ.ά.), ο έλεγχος ασφαλείας των φαναριών στη νησίδα του Μακρύ Γιαλού, καθώς κι η άρρηκτη συνεργασία με το ΔΕΔΔΗΕ για την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου διανομής, ώστε να περιοριστούν οι διακοπές ρεύματος στο δημοτικό φωτισμό ευρύτερων περιοχών.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img