Φωτιά στον Πολιχνίτο

Spread the love

Μεγάλη φωτιά αυτή την ώρα στην περιοχή μεταξύ Βρίσας και Πολιχνίτου σε δασική και σε έκταση με ελιές και χόρτα και στην πυρόσβεση  συμμετέχουν τα δύο πετσετέλ που εδρεύουν στη Μυτιλήνη και τρία πυροσβεστικά ελικόπτερα, 17 πυροσβεστικά οχήματα και 8 βοηθητικά οχήματα, 4 βυτιοφόρα της αυτοδιοίκησης καθώς επίσης και 17 πεζοπόρα τμήματα και 16 εθελοντές.

Στον τόπο της πυρκαγιάς βρίσκονται και οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ανδρέας Αξής με δύο βυτία ενώ συνδράμει και από το Δήμο Μυτιλήνης ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καρασάβας με δυο βυτία μεταφέροντας νερό για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων της πυροσβεστικής. Στις προσπάθειες συμμετέχουν και οι Κοινοτάρχες του Πολιχνίτου και της Βρίσας και με δυο Βυτία η Περιφέρεια.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση