Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Παραμένουν τα ερωτηματικά!

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Γ΄ Εθνική. Όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες, η σέντρα στο πρωτάθλημα έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή 4 Απριλίου, όμως δεν αποκλείεται να πάει μία βδομάδα πίσω και να αρχίσει στις 11 Απριλίου. 

Σήμερα Δευτέρα η ΕΠΟ αναμένεται να προχωρήσει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, όπου θα διευκρινιστεί πώς θα ολοκληρωθεί η χρονιά, με πιθανότερο σενάριο να συνεχιστεί η Γ΄ Εθνική από κει που σταμάτησε με την διεξαγωγή ενός γύρου. Επίσης θα συζητηθεί και το θέμα με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ υπάρχουν και άλλα ανοιχτά ζητήματα που καλείται να λύσει η ΕΠΟ. 

Έτσι δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 11 Απριλίου, ώστε να διευθετηθούν όλα αυτά τα θέματα, ενώ σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες θα κερδίσουν ακόμα μία εβδομάδα για να προετοιμαστούν κατάλληλα εν όψει της επανέναρξης. 

 

Συνεχίζουν τις προπονήσεις Αιολικός, Αετός

Οι δύο εκπρόσωποί μας στην Γ΄ Εθνική, Αιολικός και Αετός, συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους με καθημερινές προπονήσεις στις οποίες πέφτει αρκετή δουλειά, λόγω και της μεγάλης αποχής από τα γήπεδα. 

Από τη μία η ομάδα της Μυτιλήνης έχει στόχο να καλύψει το -5 της πρώτης θέσης για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου, ενώ αντίστοιχα η ομάδα των Λουτρών θα προσπαθήσει να πάρει τους βαθμούς που θέλει, έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Και οι δύο περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις της ΕΠΟ για να δουν αν θα ξεκινήσουν αυτή την Κυριακή τις υποχρεώσεις τους στην Γ΄ Εθνική ή αν η σέντρα θα πάρει παράταση κατά μία εβδομάδα.