Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Περιμένουν τις εξελίξεις Αιολικός, Αετός

Με το ακουστικό στο χέρι βρίσκονται Αιολικός και Αετός, περιμένοντας να μάθουν τις εξελίξεις αναφορικά με την επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι τέλος του μήνα δεν πρόκειται να αρχίσει τίποτα μιας και είναι σε ισχύ τα μέτρα της πολιτείας για τον κορονοϊό, οπότε οι όποιες εξελίξεις θα δημιουργηθούν από Δεκέμβριο. Η διαφορά σε σχέση με την περσινή διακοπή, είναι ότι φέτος αυτή υπήρξε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, αφού πρόλαβαν να διεξαχθούν μόλις τέσσερις αγωνιστικές. Σε ό,τι αφορά Αιολικό και Αετό, ως γνωστόν είναι αδύνατη ακόμα και η πραγματοποίηση των προπονήσεων, λόγω του lockdown, ωστόσο τα προπονητικά επιτελεία και των δύο συλλόγων έχουν δώσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα στους παίκτες για να κρατηθούν σε φόρμα (όσο γίνεται αυτό) και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα να είναι έτοιμοι για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. 

Στον Αιολικό οι περισσότεροι ξένοι παίκτες βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, έχοντας αποχωρήσει από το νησί μέχρι να δοθεί το ΟΚ για την επανέναρξη, ενώ αντίθετα στην ομάδα των Λουτρών όλοι οι παίκτες στο ρόστερ είναι από την Λέσβο και ακολουθούν το πρόγραμμα του τεχνικού τιμ. 

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, η αβεβαιότητα παραμένει μεγάλη καθώς αν δεν υπάρξει αισθητή μείωση των κρουσμάτων κορονοϊού, τότε δεν αποκλείεται το lockdown να παραταθεί και τον Δεκέμβριο και τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχιστεί η διακοπή του πρωταθλήματος παρά την αυξημένη πίεση των ομάδων για επανέναρξη. 

Να θυμίσουμε ότι μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ο Αιολικός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 8ου ομίλου με επτά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, απέχοντας πέντε βαθμούς από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Αίαντα Σαλαμίνας που έχει 12.

Αντίθετα ο Αετός μετά από τέσσερα παιχνίδια, είναι τέταρτος με πέντε βαθμούς, έχοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.