Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πιέζουν και οι ενώσεις να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα!

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που ζητάνε από την ΕΠΟ να επανεξετάσει τον υποβιβασμό των ομάδων από τους ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός αρκετών συλλόγων, ήδη πολλές είναι και οι ενώσεις που έχουν αποστείλει αίτημα προς την ΕΠΟ, θεωρώντας άδικο τον υποβιβασμό ομάδων που έχει προκύψει από ένα «κουτσουρεμένο» πρωτάθλημα του ενός γύρου. Μεταξύ άλλων οι σύλλογοι στις επιστολές τους επικεντρώνονται στην αδικία που συντελέστηκε με την απόφαση να διεξαχθεί σε έναν γύρο το πρωτάθλημα και να συνεχιστεί από εκεί που είχε διακοπεί, όπως επίσης και στα τεράστια έξοδα που προέκυψαν λόγω των υποχρεωτικών τεστ, τα οποία τελικά επιβάρυναν αρκετά τον προϋπολογισμό τους.

Να θυμίσουμε πως και οι ομάδες του 8ου ομίλου είχαν αποστείλει επιστολή στην ΕΠΟ με μπροστάρη τον πρόεδρο του Αετού Νίκο Σπανό, ζητώντας να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Αυτό που μένει είναι να δούμε αν η Ομοσπονδία θα λάβει υπ’ όψιν της τις δεκάδες επιστολές διαμαρτυρίας ή αν θα εφαρμόσει τελικά την προκήρυξη που είχε αποφασιστεί εκτάκτως ακυρώνοντας την αρχική.