Γαστρονομικό Ημερολόγιο 2017

Spread the love

Μια “νόστιμη” έκπληξη για το 2017 ετοίμασε ο Σύλλογος των Απανταχού Μεσοτοπιτών Λέσβου, η “Αναγέννηση”, με το Γαστρονομικό Ημερολόγιο. Γεύσεις, μυστικά των γιαγιάδων και παράδοση του Μεσοτόπου στις σελίδες μιας καλαίσθητης και προσεγμένης έκδοσης, με όμορφη φωτογράφιση.

Κάθε μήνας και μια παραδοσιακή συνταγή του τόπου μας  όπως: Τεμπλούδια και μπακλαβά, κολοκυθόπιτα, σκορδαλιά με αγκάθια, χλωρά κουκιά γιαχνί, κολοκυθοανθοί με ρύζι, λιαστές τηγανητές ντομάτες, χάχλες και τραχανά, εφτάζυμο ψωμί, πετιμέζι από σύκα, γλυκά του κουταλιού (σταφύλι),  σφουγγάτο, μπλατζέτα.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση