Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ: «Να έχουμε τον δικό μας άνθρωπο σε αυτή τη θέση»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Παρά το γεγονός ότι η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Ιούλιο, από το κρατικό κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου στο Κιόσκι είχε προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης και υποψηφίους, το κυβερνών κόμμα δεν φαίνεται να αλλάζει ούτε κατ’ ελάχιστο τακτική. Χθες το απόγευμα, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς (για την επίσκεψη του οποίου έγραψαν τα Νέα της Λέσβου ότι αναμενόταν),  από το ίδιο κτίριο, κάλεσε σε στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Στεφανή και μάλιστα αυτό έγινε παρουσία του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπη Τζιμή, στον ίδιο χώρο. 

Αν και θα περίμενε κανείς μετά την κριτική της αντιπολίτευσης από την παρουσίαση του Ιουλίου οι κυβερνώντες να είναι λίγο πιο προσεκτικοί αφήνοντας το κόμμα έξω από τα κυβερνητικά κτίρια, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας με τη θεσμική του ιδιότητα έδωσε τη συνέντευξη Τύπου παρουσία του Γενικού Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και του κ. Τζιμή. Ο κ. Παππάς αφού ανέφερε ότι βρίσκεται εδώ για να συζητηθούν θέματα του Υπουργείου, όπως η αναβάθμιση της Γενικής Γραμματείας και να τεθούν στόχοι για το Αιγαίο, μπήκε κατευθείαν στο ζήτημα μιλώντας για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Αλκιβιάδη Στεφανή και τονίζοντας την άριστη συνεργασία που είχε μαζί του όλα τα χρόνια και την συνέπεια που τον διακρίνει. 

Μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς ανέφερε: «Είναι αναγκαίο και χρήσιμο για το Βόρειο Αιγαίο, για το μέλλον του τόπου μας, για όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει να κάνουμε και θα κάνουμε, έχει μεγάλη αξία το πόσα πολλά πράγματα έχουμε σχεδιάσει μαζί με τον Γραμματέα, που έχουμε βάλει πρώτη φορά στο τραπέζι τόσα πολλά έργα, να έχουμε έναν άνθρωπο σε αυτήν την θέση, ο οποίος μπορεί να φέρει μαζί με εμάς το μέγιστο των αποτελεσμάτων έτσι ώστε να δώσουμε το μέγιστο που θέλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Να δώσουμε στους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου την ασφάλεια και την εγγύηση ότι μπορούν να ζήσουν, να επενδύσουν, να δημιουργήσουν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αλλά και στα νησιά όλου του Αιγαίου και όλης της Ελλάδος».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img