ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΤΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Να βοηθήσω τον Αετό να παραμείνει στην κατηγορία!»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Αετού, Γιώργος Καπταγιάννης, στο «soccerlive.gr».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ο οποίος αγωνίζεται για δεύτερη σερί χρονιά στην ομάδα των Λουτρών, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ανέλυσε τους δικούς του στόχους αλλά και αυτούς του Αετού, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες της κατηγορίας. Επίσης έκανε αναφορά στην πρώην ομάδα του, τον Αιολικό και μάλιστα ευχήθηκε η ομάδα της Μυτιλήνης να πάρει την άνοδο για την επόμενη κατηγορία. 

Αναλυτικά:

-Συμμετέχετε σε έναν δύσκολο όμιλο. Από την μέχρι τώρα πορεία σας είστε ευχαριστημένοι;

«Εν μέρει είμαστε ευχαριστημένοι με τους βαθμούς που έχουμε μέχρι τώρα, βέβαια, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει ένα από τα παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας και να είμαστε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα».

-Η μεγάλη ομάδα του νησιού είναι ο Αιολικός, όμως, και ο Αετός Λουτρών κάνει τη δική του προσπάθεια με βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Ένα σχόλιο για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα…

«Εννοείται ο Αιολικός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο νησί με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Ο Αετός επίσης είναι μια από τις μεγάλες ομάδες της Μυτιλήνης με μεγάλη ιστορία. Η προσπάθεια που γίνεται σε αυτήν την ομάδα είναι τεράστια με τους ανθρώπους που είναι κοντά κυρίως να αγαπούν αυτό που κάνουν και συνέχεια να έχουν μεγαλύτερες φιλοδοξίες και το έχουν πετύχει με το να έχουν φτάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

-Τι στόχο έχετε θέσει;

«Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από την στιγμή που θα επέλθει ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Εφόσον γίνει αυτό τόσο το καλύτερο».

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Οι φιλοδοξίες που έχω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της και μετά να κάνω μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς πάνω απ’ όλα».

-Τι δυσκολίες έχει ο 8ος όμιλος;

«Αρκετές θα έλεγα. Για παράδειγμα οι μετακινήσεις αποτελούν αγκάθι σε αυτές τις εποχές, όπου τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Δεν υπάρχουν καθημερινά πλοία και αεροπλάνα για να μεταβείς σε κάποιο νησί. Τουλάχιστον με τις ομάδες της Αθήνας, ταξιδεύεις, παίζεις και επιστρέφεις. Όσον αφορά από θέμα ποιότητας, ο όμιλος είναι αξιόλογος».

-Πιστεύεις ότι η άλλη ομάδα του νησιού, ο Αιολικός, μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο;

«Ο Αιολικός, όπως είπα και πριν, είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα και όπως έδειξε και από την αρχή της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς με τις μεταγραφές που έκανε, ο στόχος ξεκάθαρα είναι το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά του σε έναν όμιλο που είναι στα μέτρα του χωρίς κάποια ομάδα-φόβητρο. Του εύχομαι καλή επιτυχία και στο τέλος εκείνοι να πανηγυρίσουν την άνοδο».

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης…

«Η προσπάθεια που έχει κάνει η διοίκηση είναι τεράστια. O πρόεδρος, το συμβούλιο και γενικά ο κόσμος που είναι κοντά στην ομάδα έχει υπερβάλει εαυτούς για να είναι εδώ που βρίσκεται η ομάδα. Τώρα δεν είναι και εύκολο μια ομάδα από νησί να δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

-Γιατί επέλεξες να αγωνιστείς στον Αετό Λουτρών;

«Η επιλογή μου να μείνω στον Αετό φυσικά ήταν ότι η ομάδα θα έπαιζε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μετά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Επίσης θέλω να αποδείξω ότι κάποιοι έκαναν μαζί μου λάθος».

-Τι βελτιώσεις θα έκανες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εάν ήταν στο χέρι σου;

«Εννοείται πως θα προσπαθούσα να βρω μια λύση για τις ομάδες από τα νησιά, που πραγματικά έχουν τεράστια έξοδα στις μετακινήσεις και στις διαμονές στα εκτός έδρας παιχνίδια. Άλλωστε γι’ αυτό και πολλές ομάδες παίρνουν τα πρωταθλήματα στα τοπικά και δεν δηλώνουν συμμετοχή».