Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ: Επιστρέφει στον Αιολικό;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Αιολικό άφησε ο Γιώργος Μανούσος με δηλώσεις που έκανε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ».

Ο Μυτιληνιός επιθετικός μετά από μια διετία στην ομάδα της Λαμίας, η οποία φέτος κατάφερε να παραμείνει στην Super League 1 κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ανακοίνωσε το τέλος του από την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να γυρίσει στη γενέτειρά του τη Λέσβο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.  

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αιολικό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον Αιολικό στη μάχη που δίνει. Έχω κουραστεί τα τελευταία χρόνια και θέλω να επιστρέψω πίσω στην οικογένεια μου και γι’ αυτό αποφάσισα να επιστρέψω πίσω στο νησί. Δεν έχω στόχο να σταματήσω», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει: «Δεν ξέρω αν θα είναι ο Αιολικός η επόμενη ομάδα μου. Έχω αφήσει κάτι πίσω μου και χρωστάω κάτι στον Αιολικό. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε και είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω στην οικογένειά μου και θα σκεφτώ πού θα συνεχίσω την καριέρα μου».

Ο Γιώργος Μανούσος φόρεσε τη φανέλα του Αιολικού από το 2005 ως το 2008 έχοντας σε 65 συμμετοχές 16 γκολ με τη φανέλα του συλλόγου. Είναι βέβαιο πως σε περίπτωση που η ομάδα της Μυτιλήνης ανέλθει στην Super League 2 το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ιστορικό σύλλογο θα αυξηθεί σημαντικά.

spot_img

More articles

spot_img