Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ: «Έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον»

  • Ο 34χρονος Μυτιληνιός επιθετικός εξήγησε γιατί έφυγε από τον Ατρόμητο και πώς κατέληξε στη Λαμία

Από τον Ατρόμητο στη Λαμία μετακινήθηκε ο Γιώργος Μανούσος και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 εξήγησε γιατί αποχώρησε από το Περιστέρι. Όπως είπε, ήταν δεύτερη επιλογή στο πλάνο του Άνχελ Λόπεθ που «θα φέρει δικούς του παίκτες».

Για τη Λαμία ανέφερε: «Με προσέγγισαν καλά οι άνθρωποι της Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος, ο κ. Παπαϊωάννου και ο προπονητής ο κ. Γρηγορίου. Μου είπαν για το πλάνο τους και συμφωνήσαμε. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Εγώ προσωπικά θα δώσω σε κάθε παιχνίδι το 100% του εαυτού μου για να δικαιώσω και τους ανθρώπους που με επέλεξαν, αλλά και όλους τους ανθρώπους της πόλης που από τη στιγμή που έμαθαν ότι θα έρθω στη Λαμία έλαβα πολύ θετικά μηνύματα.

Ευελπιστώ ο κόσμος να είναι κοντά μας στο γήπεδο για να μας δίνει ώθηση και δύναμη, γιατί έχουμε μπροστά μας μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά και εύχομαι μαζί τους να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες».

Για την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο σχολίασε: «Ήμουν 4 χρόνια στον Ατρόμητο, με αγαπάνε, τους αγαπώ, έχω άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Με την έλευση του νέου προπονητή μου είπαν ότι θα φέρει κάποιους δικούς του παίκτες και μπορεί να ήμουν δεύτερη επιλογή. Οπότε κοίταξα το συμφέρον μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι παραπάνω».