ΓΥΡΑΔΙΚΟ “PIATSA” ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ Εσείς, πού κάνετε… πιάτσα για σουβλάκι;

logo1________________5530b5d482014

Σε κάθε γωνιά της πόλης θα βρει κανείς και ένα ψητοπωλείο, καθώς το σουβλάκι είναι το εθνικό μας φαγητό αφού είναι φθηνό, γρήγορο και νόστιμο. Φυσικά σουβλάκι με σουβλάκι διαφέρει και ειδικά αν κανείς μπει στην διαδικασία να δοκιμάσει από παντού, τότε το σίγουρο είναι ένα. Πως θα κάνει την δική του… πιάτσα για σουβλάκι, στις Κολώνες.

piatsa2

Εκεί στο γυράδικο “Piatsa” μπορεί να παραγγείλει  στο σπίτι του ή στο γραφείο του, ή να καθίσει στον πάνω όροφο του μαγαζιού, “συντροφιά” με ποδοσφαιρικά παιχνίδια από την συνδρομητική τηλεόραση και να συνδυάσει το τερπνόν δια του ωφελίμου. Το γυράδικο “Piatsa” έχει όλα όσα ψάχνετε σε ένα ψητοπωλείο. Ποιότητα στα κρέατα, μεγάλες μερίδες, πολλές προσφορές, απαράμιλλη γεύση και τιμές χαμηλές, ζεστό περιβάλλον και γρήγορη εξυπηρέτηση. Ε, αν θέλετε κάτι άλλο τότε μάλλον δεν έχετε επισκεφτεί το “Piatsa”.

10_______________5530b6eb095e2 1________________5530b863a0580

Τι μπορείτε να δοκιμάσετε εκεί; Φρεσκοκομμένο γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο, σουβλάκια, μπιφτέκια, σουτζουκάκι, λουκάνικα, πανσέτες, κεμπάπ, κοτομπέικον, μπριζόλες, φιλέτο κοτόπουλο και για να μην σας τρέχουν άλλο τα σάλια, ό,τι τραβά η ψυχή σας σε κρεατικό σε μερίδα ή σε πίτα, κανονική ή γίγας. Από ορεκτικά αλοιφές σπέσιαλ, σαλάτες διάφορων ειδών,  ενώ από προσφορές καλύτερα να μπείτε στο fagi.gr και να τις αναζητήσετε. Με δυο πίτες το αναψυκτικό είναι δώρο. Αγοράζοντας ένα ολόκληρο κοτόπουλο με 2  μερίδες πατάτες και ένα μεγάλο μπουκάλι αναψυκτικό δίνετε μόλις 13 ευρώ, ενώ οι μερίδες με δώρο αναψυκτικό έχουν μόλις 6 ευρώ. Αν ακόμη δεν έχετε πειστεί ότι όλα αυτά αποτελούν την γευστική σας ευκαιρία να αλλάξετε “Piatsa”, μάλλον εσείς θα χάσετε. Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 6988102770 (whats up για να μην χρεώνεστε κιόλας) ή στο 22510-26776 και καλή σας όρεξη.