Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

ΓΚΡΙ… και πάλι γκρι

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

### Οι 56 αποχρώσεις του γκρι. (Είναι από τα λίγα πράγματα που δεν διαφώνησε η Αξιωματική αντιπολίτευση με την Κυβέρνηση, για το χρώμα της καραντίνας της Ελλάδας στους χάρτες, που είναι όλη γκρι. Θα μπορούσε να προτείνει… φούξια!!!!)

### Αποκλειστικές πληροφορίες για τις Άγριες Μέλισσες από την στήλη μας: Ο Τσίπρας είναι ετεροθαλής αδερφός της Ελένης Σταμίρη, ο Κατρούγκαλος (αυτός τώρα τελευταία έγινε μανεκέν), είναι ο φυσικός πατέρας του Μελέτη και η μάνα της Σταμίρη (θα εμφανιστεί σε λίγα επεισόδια) είναι αδερφή της μάνας του αστυνομικού Βασίλη… Θα τρελαθώ Παναγία μου!

### Το γύρισα πάλι στον ποδαρόδρομο και στις «ασκήσεις εδάφους – εδάφους».

### Νοικιάζω  οικόσιτα: σκυλάκι – γατάκι – κότες –  ιγκουάνα – στρουθοκάμηλο  – χελώνες – λαγούς – φίδι για βόλτα, λόγω καραντίνας. Είναι εκπαιδευμένα και με εμπειρία από προηγούμενη καραντίνα.

### Όσες εκκρεμότητες από δουλειές στο σπίτι είχαν μείνει από την προηγούμενη καραντίνα, θα γίνουν τώρα (μαστορέματα – κήπος – μαλώματα)!!! Σε τρεις καραντίνες θα βάψω το σπίτι (τα βλέπω εγώ τα πράγματα)…

### Να τις βάζουνε τις καραντίνες αραιά – αραιά,  κάθε δυο-τρεις μήνες, ένα μήνα καραντίνα. Γιατί αν μπει καραντίνα δίμηνη σερί, δεν γλιτώνω το διαζύγιο… δεν αντέχεται η κατάσταση!!!

### Στην προηγούμενη καραντίνα είχαμε μπροστά μας Άνοιξη – Καλοκαίρι και το παλεύαμε. Τώρα με Χειμώνα μπροστά άστα να πάνε…

### Καλά που βγήκε ο Μπάιντεν στις ΗΠΑ, ελπίζω να μην «θυμώνει» τόσο ο κορονοϊός τώρα.

### Ρε Χαρδαλιά και οι συν εσού, θα μου εξηγήσεις το ψάρεμα, γιατί δεν επιτρέπεται; Ένας – ένας μέσα στη βάρκα, ή το πολύ δυο – δυο (όπως στα Ι.Χ.). Φοβάστε μην κολλήσουμε κορονοϊό από τα ψάρια, ή μήπως κολλήσουμε εμείς αυτά;

### Η «ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», έπρεπε αντί για 6 κατηγορίες μετακίνησης, να έχει άλλη μία. «ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ» ή «ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ»… (Βοηθάτε έτσι και τους σωστούς οικογενειάρχες, αλλά και την οικογενειακή «ισορροπία»!!!!)