Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Γονείς έφτιαξαν προαύλιο που… μοσχοβολάει!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μια όμορφη ιδέα ‘’γέννησε’’ το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μόριας, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου όταν χθες το πρωί επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες μετά το σαββατοκύριακο. 

Σε εντυπωσιακή αναμόρφωση της αυλής του Δημοτικού Μόριας προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Γονέων, έχοντας προμηθευτεί γλάστρες με λουλούδια και φυτά κατόπιν ευγενικής χορηγίας φυτωρίων της Λέσβου, καθώς και ζάντες αυτοκινήτων από βουλκανιζατέρ, προχώρησε σε μια πρωτότυπη αναμόρφωση του προαύλειου χώρου του σχολείου, γεμίζοντάς τον με πρωτότυπες γλάστρες και παρτέρια με τη βοήθεια των λάστιχων, αφού πρώτα τα έβαψαν σε έντονα χρώματα. Παράλληλα τα λάστιχα με αρκετή φαντασία έγιναν… ζωάκια, που συμπλήρωσαν αυτόν τον ξεχωριστό κήπο εντός του σχολείου!

Η Στρατούλα, μια εκ των γονιών που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, σημείωσε: «Τα παιδιά ιδιαίτερα αλλά και οι εκπαιδευτικοί που αντίκρισαν την νέα τους αυλή χάρηκαν πάρα πολύ, καθώς οι μαθητές έχουν ανάγκη να βλέπουν χρώματα και να κινούνται σε ένα χώρο που να εξάπτει την φαντασία και τη δημιουργικότητά τους». Συμπλήρωσε, τέλος, ότι την φροντίδα των λουλουδιών θα έχουν οι γονείς του Συλλόγου, «δεδομένου ότι πλησιάζουν οι διακοπές του καλοκαιριού και θα χρειαστεί να διατηρηθεί η νέα αυλή σε καλή κατάσταση, προκειμένου να υποδεχθεί τα παιδιά τη νέα σχολική χρονιά». 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img