ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Αναβολή αγώνων για Σαπφώ και Καλλονή

Spread the love

Χωρίς παιχνίδια των δύο εκπροσώπων μας,  Σαπφούς και Καλλονής, θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Β’ εθνικής των γυναικών. Οι δύο ομάδες ζήτησαν αναβολή στα παιχνίδια τους με Νίκη Γαλατσίου και  Ατρόμητο Αθηνών αντίστοιχα, με την ΕΠΟ να κάνει δεκτό το αίτημά τους. Η Σαπφώ θα παίξει στις 7 Νοεμβρίου στη Μυτιλήνη με την Νίκη Γαλατσίου, την ίδια μέρα θα γίνει η αναμέτρηση της ΑΕ Μυκόνου με την Ολυμπιάδα Υμηττού, ενώ αναμένεται να οριστεί και ο αγώνας της Καλλονής με τον Ατρόμητο. Έτσι την Κυριακή θα γίνουν μόνο δύο παιχνίδια. 

Την Τετάρτη η Καλλονή αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδας και την Α’  φάση γνωρίζοντας την ήττα από τον Φωστήρα Καισαριανής στην Αθήνα  με 2-1. Το γκολ για την ομάδα της Λέσβου πέτυχε η Valeri στις καθυστερήσεις.

4η αγωνιστική 

  • Καλλονή-Ατρόμητος Αθ. (αναβλ.)
  • Σαπφώ-Νίκη Γαλατσίου (7/11)
  • ΑΟ Βριλησσίων-Ομόνοια Αν. Λιοσίων
  • Θρίαμβος-Χαλκίδα 
  • ΑΕ Μυκόνου-Ολυμπιάδα Υμηττού (7/11)

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση