Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Γυναίκες οδηγοί σου λέει μετά…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Άμα σου λέει η γυναίκα «έλα πες μου, και δεν θα  νευριάσω», μην τυχόν και ξεγελαστείς μεγάλε!!!!

*** Δε μου λες ρε φίλε, αυτά τα καρφιά που δεν καίγονται, τελειωμό δεν έχουν; Πού τα πουλάνε;  

*** Το πρωί εχθές πήγαινα για Πέτρα, και πριν την Καλλονή εκεί στις αλυκές στην ευθεία, με προσπερνάει μια γυναικάρα οδηγός με πατημένα τα 120, και κοιτώντας στον καθρέφτη της προσπαθεί να βάψει τα χείλη της. Έτσι αφηρημένη που ήταν αρχίζει και μπαίνει απότομα στην λουρίδα μου. Τρόμαξα τόσο πολύ, που… μου έπεσε η ξυριστική μηχανή από το ένα χέρι κι από το άλλο το σάντουιτς που έτρωγα. Προσπάθησα να κουμαντάρω το τιμόνι με τα γόνατά μου, όμως εκείνη την στιγμή,  μου φεύγει και το κινητό που το κρατούσα με τον ώμο και μιλούσα στον Γιάννη, και πέφτει το άτιμο μέσα στον καφέ που είχα ανάμεσα στα πόδια μου!!! Πώς δεν σκοτωθήκαμε ένας Θεός το ξέρει. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ… σου λέει μετά!!!!!

*** Καίτη μην απορείς που σου λέω δυο φορές «γεια», είναι που χαιρετώ και τα δυο σου πρόσωπα!!!!! Το λέει και το τραγούδι, μεγάλη επιτυχία του Ρεπάνη και του Διονυσίου, ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΓΥΝΑΙΚΑ…

*** Προχθές είχαμε συνέλευση εμείς του Σ.ΚΑΤ.Α. (Σύλλογος Καταπιεσμένων Ανδρών). Είχαμε πολλά να πούμε. Είπαμε και για τις γυναικοκτονίες… αλήθεια το λέω.

*** Άλλωστε κι ο Διογένης ένας Κυνικός φιλόσοφος το 383 π.Χ., το είχε πει: Λυχνίας σβεσθείσης, πάσα γυνή ομοία…

*** Αμ’ ο άλλος, ο Μένανδρος, ένας αρχαίος Έλληνας ποιητής το 358 π.Χ., τι είπε; «Θάλασσα και πυρ, και γυνή, τρίτον κακόν»! (Για πλάκα το είπε ο άνθρωπος;) Ποιος ξέρει πόσο τυραννούσαν οι γυναίκες τους άντρες… από τότε; 

*** Αλλά το πιο σωστό το είπε ο Ευριπίδης το 451 π.Χ. (αρχαίος τραγικός  στη Δανάη): Ουκ έστιν ούτε τοίχος, ούτε χρήματα, ούτ’  άλλο δυσφύλακτον ουδέν ως γυνή =(Δεν υπάρχει τοίχος ούτε απόκτημα, που να φυλάγεται πιο δύσκολα από μία γυναίκα…). Κάτι ξέρανε οι μεγάλοι. Γυναίκα οδηγός σου λέει μετά!!!!!!

Υ.Γ. α. Να θυμόμαστε, ότι είτε ψωνίζουμε (σαν βλάκες), από την Τουρκία, ενώ μας βρίζουν και μας απειλούν, είτε ψωνίζουμε από το Διαδίκτυο με τα  E-shop, ένα είναι το σίγουρο: Σμπαραλιάζουμε την τοπική οικονομία και πάμε σε αργό θάνατο τον τόπο μας. 

Υ.Γ. β. Αν θέλετε μπορείτε να μας ακούτε και στην εκπομπή μας στο Διαδίκτυο: Πληκτρολογήστε στο youtube ΘΕΡΜΟΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ και την ημερομηνία της ημέρας που θέλετε π.χ. 24-6-22 και κάντε κλικ (πολύ σικ) πάνω στην εικόνα της εκπομπής. Αλλά και στο facebook πληκτρολογήστε Vasilis Hatzieleftheriou και να ‘μαστε. Ευχαριστώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img