Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

“HOLA” κερασμένα!

Αλλαγή σελίδας για το “Hola”, το εμβληματικό cocktail – beach bar των Βατερών. Εμβληματικό, γιατί το άνοιγμά του το 2010 από το Δημήτρη Κότσιρα, μετέπειτα ιδιοκτήτη του “Βe Ηappy”, έδωσε στα Βατερά ένα beach bar που έλειπε, με υψηλά πρότυπα υπηρεσιών και κυρίως υψηλή αισθητική, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για συνολική άνοδο του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος της περιοχής. 

Tο 2020, το “Hola” πέρασε στα χέρια της οικογένειας Γεωργακή, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει την επιχείρηση σε υψηλό επίπεδο, στη μετά το σεισμό εποχή (2017), ενώ μεσολάβησε το χτύπημα του κορονοϊού με τα ιδιαίτερα υγειονομικά πρωτόκολλα και η καταστροφική πυρκαγιά του 2022, που έσβησε στην κυριολεξία στη θάλασσα των Βατερών.

Πατώντας πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη, η αλλαγή ιδιοκτησίας στο τέλος του 2023, δημιούργησε ένα χώρο ανανεωμένο, όχι μόνο σε υπηρεσίες, αλλά και σε ποιοτικά πρότυπα ασφάλειας που σχετίζονται με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Η νέα ιδιοκτησία προχώρησε στην ολική ανακαίνιση, βαφή και στατική υποστήριξη του κυρίως κτιρίου. Έγινε πλήρης αλλαγή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε κτίριο και εξέδρα στην παραλία, αντικατάσταση του εξοπλισμού του κτιρίου σε μπαρ και κουζίνα, κατασκευή νέας ξυλείας της εξέδρας στην παραλία και αγορά νέων τραπεζοκαθισμάτων, όπως επίσης και πλήρης αντικατάσταση στις ξαπλώστρες. 

Η σημαντικότερη όμως αναβάθμιση αφορά στην κουζίνα με το μενού να υπογράφει γνωστός σεφ της Μυτιλήνης, δίνοντας έμφαση σε signature πιάτα και ένα επίπεδο παροχής υπηρεσιών εστιατορίου και όχι απλά beach bar. 

Το ανανεωμένο HOLA σας περιμένει στην ωραιότερη παραλία του νησιού, για καφέ, ιδιαίτερα σνακ, signature πιάτα, fusion cocktail, καλοκαιρινή μουσική και ατελείωτες βουτιές.

Υπεύθυνος επιχείρησης Νίκος Πετρέλης. Τηλ. Επικοινωνίας 6976681737, 6976681703.

Email: [email protected]

Iστοσελίδα: www.holavatera.gr

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img