Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Η “Arethusa” με Αμερικανούς τουρίστες

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Η σειρά της “Arethusa” ήταν χθες να δέσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να αποβιβάσει 40 Αμερικανούς τουρίστες που κάνουν κρουαζιέρα στην Τουρκία και τα νησιά του Αιγαίου. Πρόκειται για μικρό κρουαζιερόπλοιο, 60 μέτρων, σημαίας Μάλτας, που έρχεται στο νησί μας σχεδόν κάθε χρόνο, και θα επανέλθει φέτος σε πέντε ακόμη ταξίδια.

Το πλοίο έφθασε νωρίς το πρωί από το Δικελί και οι περισσότεροι τουρίστες επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και αναχώρησαν για την Καλλονή. Εκεί περιηγήθηκαν στην πόλη και επέστρεψαν στη Μυτιλήνη το απόγευμα για να αναχωρήσουν τα μεσάνυχτα για τη Χίο. Οι επόμενες προγραμματισμένες προσεγγίσεις στο λιμάνι έχουν οριστεί για τις παρακάτω ημερομηνίες, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκτακτη συμφωνία μέσα στο καλοκαίρι. 

  • 20 Οκτωβρίου – “S.S.Explorer”
  • 1η Ιουλίου και 27 Οκτωβρίου – “Nautica”
  • 18 Ιουλίου – “Riviera”
  • 13 Ιουνίου, 28 Αυγούστου, 9 Σεπτεμβρίου, 11 Σεπτεμβρίου και 23 Σεπτεμβρίου – “Arethusa”
  • 29 Σεπτεμβρίου Azamara “Journey” 

Οι επιβάτες των παραπάνω πλοίων είναι κυρίως Αμερικανοί και λιγότεροι Ευρωπαίοι τουρίστες που έχουν κλείσει τις κρουαζιέρες από την περσινή χρονιά. Η χωρητικότητα των περισσότερων κρουαζιερόπλοιων είναι 600 άτομα, με εξαίρεση το “Riviera” και το “Explorer” που μεταφέρουν μέχρι και 1.200 επιβάτες. Το “Arethusa” που ήρθε χθες είναι το μικρότερο πλοίο, χωρητικότητας 80 επιβατών.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις