Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Χαμάς

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***  Τόσα χρόνια που το Ισραήλ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕ (με κεφαλαία γράμματα), την Παλαιστίνη και ήταν στα πράγματα=εξουσία η Άλφα ΤΑχ (χριστιανοί), οι καιροσκόποι, οι γλύφτες, το κράτος με το μεγαλύτερο ποινικό μητρώο που είναι η ΤΟΥΡΚΙΑ, δεν άνοιγε το στόμα της. Τώρα που είναι στα πράγματα η Χαμάς= Μουσουλμάνοι, τους πείραξε η καταπιεστική συμπεριφορά του «ανήθικου» Ισραήλ, και το αποκαλούν “κράτος τρομοκράτη”!!!!! Για να καταλάβουμε πόσο κακοπόνηροι, μπαξιζοζήτουλες, τσανακογλείφτες και αφερέγγυοι είναι.

*** Το κόμπλεξ, είναι η βάση για να μεγαλώσει, ένας υγιής ηλίθιος… 

*** Δυο πολιτικούς αγάπησα: Τον Καποδίστρια που έφερε την πατάτα, και τον Παπανδρέου, που έβαλε επίσημα την γ..μενα στην ελληνική οικογένεια!!!!

*** Πάντως αν ζούσε ο Αριστοφάνης στις μέρες μας (που πάντα ο κυρίαρχος άξονας των έργων του ήταν ο πολίτης), θα έγραφε τις Κουτόρνιθες

*** Πάλι καλά που διάβαζα Γραμματική στο σχολείο και μπορώ τώρα να ξεχωρίζω τα «γελοία υποκείμενα».

*** Να ήμουνα συνταξιούχος, να είχα μια ΜΚΟ, και να έπαιρνα «επιχορηγήσεις» με το τσουβάλι, μια χαρά θα συνυπήρχα κι εγώ…

*** Μπράβο Αναστασ(η)ία της Περιφέρειας, για την στάση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει τους αυτόχθονες ιθαγενείς, μόνιμους κατοίκους που δραστηριοποιούνται στον Πολιτισμό. 

*** Απορώ πώς πληθύνανε σ’ αυτόν τον έρμο τον τόπο, τόσο οι «γύφτοι», κυρίως νεαρής ηλικίας!!!!

 

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία για το δάκο
Επόμενο άρθροΤα φελιζόλ… εκλάπησαν