Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Η γιορτή του Απόλλωνα Βουναρακίου!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η τελετή λήξης της ακαδημίας του Απόλλωνα Βουναρακίου. 

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, που έλαβε μέρος στο γηπεδάκι του Απόλλωνα, στην περιοχή του Βουναρακίου και ξανάγινε μετά από δύο χρόνια λόγω πανδημίας, το παρών έδωσαν τα παιδιά από όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου (Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16), αρκετοί γονείς, καθώς και οι προπονητές της ακαδημίας. 

Ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 έγινε από τον υπεύθυνο του Απόλλωνα Βουναρακίου, Γιάννη Βόικο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ήταν μία όμορφη σεζόν για τον σύλλογο με πιο σημαντική στιγμή να είναι ότι κατάφερε να αναδειχθεί υπερπρωταθλητής στο νομό Λέσβου-Λήμνου στις κατηγορίες Κ12 και Κ14, ενώ θετική κρίνεται η χρονιά και για την Κ16, παρότι δεν πήρε τον τίτλο, ενώ η Κ10 συμμετείχε σε αγώνες επίδειξης. Η βραδιά ξεκίνησε με τους προπονητές του Απόλλωνα Βουναρακίου να παραδίδουν στα παιδιά τα αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους στις προπονήσεις και στους αγώνες της ακαδημίας, με την διαφορά πως τα μικρά παιδιά της Κ6 πήραν αναμνηστικό δίπλωμα απλώς για την συμμετοχή τους στις προπονήσεις, μιας και στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν υπάρχει πρωτάθλημα. 

Αναμφισβήτητα το ωραιότερο κομμάτι στην τελετή λήξης ήταν όταν δόθηκε το κύπελλο στις ομάδες Κ12 και Κ14 που έκαναν τρομερή χρονιά, κατακτώντας τόσο το πρωτάθλημα στη Λέσβο, όσο και εκείνο στο νομό και μάλιστα χωρίς ήττα. Αυτές οι δύο κατηγορίες πήραν από τον κόσμο το πιο ζεστό χειροκρότημα ως ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, ώστε να φθάσουν στην καταξίωση. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως την απονομή στις υπερπρωταθλήτριες ομάδες της Κ12 και της Κ14 έκανε ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών, Νίκος Σπανός, όπου η ομάδα του αναδείχθηκε επίσης υπερπρωταθλήτρια στο νομό. Η Κ12 του Απόλλωνα Βουναρακίου στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του Παπάδου, κατέκτησε τον τίτλο στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Αστέρα Νίκης, ενώ η Κ14 πήρε το πρωτάθλημα πολύ πιο άνετα, κερδίζοντας με το ευρύ 9-1 τον Οδυσσέα Ελύτη. Για το πρωτάθλημα στο νομό που θεσπίστηκε για πρώτη φορά από την ΕΠΣ Λέσβου, η Κ12 του Απόλλωνα νίκησε 6-0 την ΑΕ Λήμνου, ενώ η Κ14 ανακηρύχθηκε υπερπρωταθλήτρια μετά το 3-1 που σημείωσε. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Απόλλων Βουναρακίου σαν ακαδημία, χρόνο με τον χρόνο, σημειώνει όλο και περισσότερες επιτυχίες με πολλά παιδιά να επιλέγουν αυτό τον σύλλογο για να αγωνιστούν, λόγω και της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από όλους τους καταξιωμένους προπονητές της ακαδημίας. Στο φινάλε της τελετής λήξης όλοι μαζί έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία με την ευχή για καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο για την νέα αγωνιστική περίοδο, που είναι σίγουρο ότι θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου.    

spot_img
- Advertisement -

More articles