Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η κυρά-Φροσύνη του 2021…

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Άμεσα να παρέμβουν Δήμαρχος και Περιφερειάρχης για να παύσει (να μεταφερθεί) αυτή η άκρως προσβλητική ύπαρξη αυτού του τσιμεντένιου και μεταλλικού κατασκευάσματος-εξαμβλώματος ηλεκτροδότησης, που είναι δίπλα από το μνημείο των 42 συμπατριωτών μας που εκτελέστηκαν από τους ΝΑΖΙ, στη θέση Τσαμάκια (πλαζ). Εκτός κι αν για κάποιους ανεγκέφαλους – περιστασιακά ευαισθητοποιημένους που περί πολλών τυρβάζουν, η ιστορία του ηρωικού αυτού νησιού, δεν είναι στις υποχρεωτικές  προτεραιότητές τους. Το μόνο που προκαλεί αυτή η αδιαφορία τους, είναι ΘΛΙΨΗ – ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ και ΣΚΕΨΗ για το μέλλον που μας φτιάχνουν τουλάχιστον στον βαθμό που τους αναλογεί. ΝΤΡΟΠΗ… 

*** Έξι μήνες κάνει να βγει η απόφαση για διαζύγιο, 15 μέρες χρειάζεται για να βγάλεις άδεια για όπλο. Δεν υπονοώ κάτι, έτσι το αναφέρω. 

*** Μην  ξεχνάς φίλε αναγνώστη-τρια, ότι ζούμε στην εποχή του: – Θα μου δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία; – Όχι και να μου φέρεις πίσω και την πρώτη…

*** Για την ανοχή  που δείχνουν στην παραβατικότητα των Ρομά, οι φορείς που υποτίθεται ότι προστατεύουν τον πολίτη, η υπομονή μου εξαντλήθηκε και δεν επανακυκλοφορεί. 

*** Πάντα είχα προβληματισμό, για το τι είναι καλύτερο να είσαι: Πιο θηλυκός; Ή πιο αρσενικιά;;;;

*** Αλέξη, κακό πράγμα η κυτταρίτιδα στο μυαλό. Μας ξευτίλισες. Έλεος. Είπαμε ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΗΣ, αλλά εσύ το τερμάτισες, σε πρόσεχα στην τηλεδιάσκεψη προχτές και τις παροχολογίες που μοίραζες… για αυτό το λέω.

*** ΜΜΕ μην ξεχνάτε ότι οι γιαλαντζί τρομοκράτες είτε κρατούμενοι, είτε ελεύθεροι, ζουν και ανθίζουν με την ΥΠΕΡπροβολή που τους κάνετε… λέω τώρα!!!!!!!!

*** Είπαμε αφού κέρδισε τον Ολυμπιακό, είναι σαν να έχει πάρει το πρωτάθλημα και δεν «θέλει» τίποτα άλλο.  Πού είσαι ρε Ελευθεράκη – Φυλακούρη – Γραμμέ – Βερόν – Ντεμέλο – Κουβά  κ.ά. τότε ήσασταν ομάδα. Τώρα σας πνίξανε σαν την Κυρά-Φροσύνη στην λίμνη οι Γιαννιώτες. Τουλάχιστον θα παραμείνετε στην  μεγάλη κατηγορία!!!!!!