Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Η «Λεσβιακή Παροικία» έκοψε την πίτα της

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Η «Λεσβιακή Παροικία» έκοψε φέτος τη βασιλόπιτά της, το Σάββατο το μεσημέρι 18 Ιανουαρίου, στον όμορφο χώρο «CAMELIA» του ξενοδοχείου «Αμαλία» στο Σύνταγμα. Πολλοί Μυτιληνιοί και φίλοι της Λέσβου, γέμισαν από νωρίς τη μεγάλη αίθουσα στον ημιώροφο του ξενοδοχείου. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχές της πρόεδρου Καίτης Μεσσηνέζη-Πλατσή, προς τα μέλη και τους φίλους της «Λεσβιακής Παροικίας», καθώς επίσης και προς τον συμπατριώτη μας Μητροπολίτη Ν. Σμύρνης Σεβασμιώτατο Συμεών.

Μηνύματα για καλή δημιουργική χρονιά έστειλαν η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελλης, καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος Τάκης Χατζηαναγνώστου και ο πρώην πρόεδρος Στρατής Μολίνος.

Στη συνέχεια ο  συμπατριώτης μας μητροπολίτης Συμεών, αφού ευχήθηκε μια καλή δημιουργική χρονιά, συνεχάρη την Παροικία για τις συνεχείς και επιτυχημένες δραστηριότητές της, και δήλωσε, ότι ο ίδιος θα επιθυμούσε να συμμετάσχει στην προσπάθεια αγοράς της καρέκλας για τον Σύλλογο Νεφροπαθών Λέσβου, με το ποσό των 500 €.

Η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν για την προσφορά. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με το «γούρι» που αντιστοιχούσε σε ένα ασημένιο κολιέ με το δέντρο της ζωής, προσφορά του συλλόγου, το οποίο κέρδισε μετά από κλήρωση το μέλος του Δ.Σ. Θεόδωρος Πλατσής.

Οι  προσκεκλημένοι απόλαυσαν τα εδέσματα στον μπουφέ του ξενοδοχείου μαζί με ζωντανή μουσική και τα τραγούδια ξεσήκωσαν τον κόσμο στην πίστα. Η βραδιά περιελάμβανε και λαχειοφόρο αγορά, με πολλά και πλούσια δώρα, τα οποία αγοράστηκαν απ’ το ταμείο του συλλόγου.

 

spot_img
Προηγούμενο άρθροΑπογοήτευσε ο Σκρέκας…
Επόμενο άρθρο«Τα παιδιά δημιουργούν»
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις