Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κτήμα «Οινοφόρος»

Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται την σπουδαία  Νατάσα Θεοδωρίδου για μια μοναδική συναυλία, με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια αυτό το Σάββατο 1η Αυγούστου. Μαζί της η Ήβη Αδάμου και ο Παντελής Καναράκης για το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πάρτι. 

H Νατάσα Θεοδωρίδου, η σύγχρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την καθαρή λαϊκή φωνή της, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και την δωρική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό που την κρατά εδώ και χρόνια στις υψηλότερες θέσεις των charts αλλά και στην καρδιά του.

«…Αυτό το καλοκαίρι θα παραδοθώ στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα… με τις μελωδίες μου. Θέλω να ερωτευτούμε, να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα φεγγάρι… να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή και όλα να γίνουν ένας χαρτοπόλεμος.

Κοντά μου θα είναι η γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.

Όσο για τον Παντελή Καναράκη τι να πω… τα έχετε δει όλα… με τη μαεστρία και το ταλέντο του θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου. Είστε όλοι καλεσμένοι μου!!», αναφέρει χαρακτηριστικά.