Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Η περιοδεία της Υφυπουργού με την… Porsche

Για όσους απόρησαν το πρωί του Σαββάτου ποια ήταν η στιλάτη κυρία που έκανε τη βόλτα της στην προκυμαία της Μυτιλήνης με το εικονιζόμενο αυτοκίνητο, μάρκας Porsche και πίσω της συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας (καθώς οι διερχόμενοι πολίτες εκείνη την ώρα την κοιτούσαν απορημένοι) να ενημερώσουμε πως επρόκειτο για την Υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Το πολυτελές όχημα που οδηγεί ο επιχειρηματίας κ. Πάρης Μολυβιάτης (και όπως μας είπε ανήκει στη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ!!!) παρέλαβε την Υφυπουργό από το αεροδρόμιο και τη μετέφερε στην προκυμαία, στην Αστυνομία και στη συνέχεια στη Μητρόπολη Μυτιλήνης, στην Πυροσβεστική, μέχρι και στο Μανταμάδο και στις άλλες συναντήσεις που είχε στη Λέσβο. Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα. 

Ποιος να θυμάται άλλωστε το “σεμνά και ταπεινά” του Κώστα Καραμανλή, δύο δεκαετίες έχουν περάσει από τότε! Όπως άλλωστε σχολίασε η κ. Αλεξοπούλου στο τέλος του ταξιδιού της στη Μυτιλήνη,  «Μόνο μπροστά! Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη!». Σωστά το λέει, άλλωστε η Porsche δίνει μια… άλλη σταθερότητα στο δρόμο!

Προκειμένου, δε, να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σπεύδουμε να διευκρινίσουμε ότι καθώς την Υφυπουργό συνόδευαν ο Βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος, ο μεν κ. Αθανασίου κινήθηκε με το δικό του αυτοκίνητο μάρκας Skoda, ο, δε, κ. Κουφέλος με το μηχανάκι του!

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img