Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η τέχνη του ψαλιδιού στη Μυτιλήνη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον χώρο της κομμωτικής πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή το απόγευμα, στο Status Cafe, στη Βαρειά, το σεμινάριο κομμωτικής που διοργάνωσε το Σωματείο Κουρέων και Κομμωτών Λέσβου.

Οι εισηγητές στο σεμινάριο κομμωτικής

Η πλειοψηφία των κομμωτών του νησιού που βρέθηκαν, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το σεμινάριο κομμωτικής αλλά και το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές, προσφέροντας ένα άκρως επιμορφωτικό αλλά και ευχάριστο απόγευμα σε όσους συμμετείχαν. Το παρών έδωσε η Πρόεδρος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Κουρέων και Κομμωτών Ελλάδος Μαρία Σωτηροπούλου, η οποία επισκέφθηκε το νησί μας μαζί με τους συνεργάτες της, προκειμένου να συμμετέχει και εκείνη στα μαθήματα κομμωτικής. Παράλληλα την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Σωματείου Κουρέων και Κομμωτών Λέσβου, με την πρόεδρο Μάρω Λώκου να στέλνει τις δικές της ευχές για μια καλή και παραγωγική χρονιά σε όλους. 

Πλήθος κομμωτών και κουρέων παρακολούθησε το σεμινάριο

Πλήθος κομμωτών και κουρέων του νησιού μας και κυρίως της Μυτιλήνης παρακολούθησαν το σεμινάριο κομμωτικής στο οποίο εισηγητές ήταν οι καταξιωμένοι κομμωτές από την Αθήνα Κώστας Παπαντωνίου και Σίσσυ Βισβάρδη. Ο κόσμος ξεκίνησε να καταφθάνει ήδη από τις 4 το απόγευμα έτσι ώστε να πιάσει θέση για να παρακολουθήσει το επιμορφωτικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές. Η πρόεδρος του σωματείου κουρέων Λέσβου, Μάρω Λώκου, απηύθυνε χαιρετισμό ανοίγοντας το σεμινάριο κομμωτικής, καλωσορίζοντας τους κομμωτές και τους κουρείς που συμμετείχαν, αλλά και την Πρόεδρο της Κλαδικής Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδος κ. Σωτηροπούλου. 

Η κ. Σωτηροπούλου ανέφερε κατά την διάρκεια των σεμιναρίων τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της κομμωτικής στην Ελλάδα, τονίζοντας μάλιστα τις παρεμβάσεις που έχει κάνει η Ομοσπονδία κατά την διάρκεια της περασμένης χρονιάς, ενώ έδωσε και τα εύσημα στους κομμωτές του νησιού μας για το έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια. Στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι εισηγητές ξεκίνησαν τα μαθήματα προσφέροντας χρήσιμες γνώσεις στους παρευρισκόμενους κομμωτές, μίλησαν για τις νέες τάσεις κομμωτικής, για χρήσιμες τεχνικές, ενώ έγινε και επίδειξη κομμωτικής σε μοντέλα έτσι ώστε οι διοργανωτές να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη επιμόρφωση στους συμμετέχοντες. 

spot_img

More articles

spot_img