Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Η “Volotea” πετάει για Μυτιλήνη

“Φτερά” για τη Μυτιλήνη ανοίγει από φέτος το καλοκαίρι η αεροπορική εταιρεία Volotea, επεκτείνοντας την δράση της στην αγορά της Αθήνας με δυο επιπλέον προορισμούς, τη Μύκονο και τη Μυτιλήνη.

Η αύξηση των αεροπορικών εταιρειών στη σύνδεση με Αθήνα δημιουργεί πάντα καλύτερες συνθήκες για το επιβατικό κοινό τόσο από άποψη τιμών, όσο και υπηρεσιών. Στην κατεύθυνση αυτή η είδηση για τη νέα εταιρεία που προστίθεται στη γραμμή, έχει γίνει δεκτή με ικανοποίηση.

Η αεροπορική εταιρεία συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη, ξεκίνησε ήδη πωλήσεις στα δύο νέα δρομολόγια, τα οποία θα εξυπηρετεί από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Συγκεκριμένα, από το Μάιο του 2016, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Volotea θα εξυπηρετεί 6 δρομολόγια από την Αθήνα, τρία για τη Μύκονο και τρία για τη Μυτιλήνη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με έναρξη πτήσεων στις 27 Μαΐου.

Η Volotea πετάει στη χώρα μας από τον Απρίλιο του 2012, ενώ το 2016 θα είναι η 2η χρονιά λειτουργίας της στην Αθήνα. Το 2016, θα πετά σε συνολικά 12 ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Σκιάθο, Άκτιο, Ρόδο, Σάμο, Ζάκυνθο και Κω.

Σήμερα η Volotea πραγματοποιεί 157 δρομολόγια σε 67 περιφερειακές πρωτεύουσες και πόλεις μεσαίου μεγέθους σε 10 χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Τσεχία, Κροατία, Ισραήλ, Αλβανία και Μολδαβία) και οι πτήσεις γίνονται με Boeing 717.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img