Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Ιμάμογλου – Ερντογάν: 4-1!!!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

Νταγίπ εφέντημ άκου να σου πω. Ο άνθρωπος λένε οι επιστήμονες (κοινωνιολόγοι – ανθρωπολόγοι – ψυχολόγοι – ιστορικοί – ανθρωπογεωγράφοι – μαιευτήρες – φιλόσοφοι και γιατροί), ότι από την κορυφή της κεφαλής του, έως τα νύχια των ποδιών του, αυτό το διάστημα για τον κάθε άνθρωπο λέγεται «ύψος», και του το δίνει η φύση κατά την γέννα του. Από κει και πάνω, ο καθένας έχει το «ανάστημά του», που το φτιάχνει μόνος του με τις πράξεις του. Ταμάμ; Εσύ λοιπόν μπορεί  να έχεις ύψος (εκ φύσεως), αλλά στο ανάστημα (που το έφτιαξες μόνος σου) είσαι κοντός. 

*** Βρε Ρατζιπάκο κουζούμ, επειδή κάποτε το σημερινό Αϊδίνι λεγότανε Σελεύκεια επί Μαιάνδρου (ποταμός), άσχετα που μετά έγινε Αϊδίνι από το μπεηλίκι των Αϊντίνογλου, το Κουσάντασι λεγότανε Έφεσος Νεόπολις, το Ιλντιρί λεγόταν Ερυθρές, ο Τσεσμές λεγόταν Κύσος, το Μπόντρουμ λεγόταν Αλικαρνασσός, η Μαρμαρίδα λεγόταν Φύσκος, το Κας λεγόταν Αντίφελλος, το Αϊβαλί λεγόταν Κυδωνίες, το Μπαχράμ λεγόταν Άσσος κι άλλα πολλά, κι άλλα πολλά, τι θα πει, πρέπει να τα διεκδικούμε κι εμείς; Πάμε καλά; Έχεις κάψει φλάντζες νομίζω Ερντουγανέλ…

*** Αλλά να το ξέρεις. Ο Ιμάμογλου θα βγει. Και με διαφορά. Το κακό είναι ότι σε «αγαντάρουν», σ’ αυτήν σου την απέλπιδα προσπάθεια επανεκλογής σου και τα ελληνικά ΜΜΕ, προβάλλοντας συνέχεια το παραμικρό που θα δηλωθεί από σένα και τους ομοίους σου. Αντί να σε αποκλείσουν παντελώς και να μην σε παρουσιάζουν πουθενά. Εσύ επιζητάς την προβολή; Τα δικά μας ΜΜΕ, να σε κόβουν. Αλλά δυστυχώς η τρομολαγνεία «πουλάει», ας κάνει κακό στον τόπο μας κι ας ευνοεί τους εχθρούς μας!!!!!! Α, ξέχασα Ρατζιπέλ, να πας να ζγιαστείς, να ξέρουμι τσι μείς πόσα κιλά χειρουχτυπιάρς είσι!! Ηντάξ; Άμα χρειαστεί θα πούμε κι άλλα. Κι άλλες οδηγίες προς «ναυτιλλομένους». 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις