Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Και τι δεν έβγαλαν από το βυθό της Παναγιούδας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Όχι μόνο συμμετοχή αλλά και… μεγάλη «σοδειά» είχε η δράση καθαρισμού του βυθού της Παναγιούδας την οποία διοργάνωσε σήμερα από το πρωί μέχρι τώρα το απόγευμα η Attica Group σε συνεργασία με την Οργάνωση Aegean  rebreath.

  Ο καθαρισμός περιλάμβανε και τη χερσαία ζώνη εκτός του βυθού που έγινε από δύτες. Η δραστηριότητα  είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει με κόσμο η Παναγιούδα ενώ την προσπάθεια τίμησε με την παρουσία του ταξιδεύοντας από την Αθήνα στη Μυτιλήνη ο Επιτελικός Διευθυντής της Attica group, Διονύσης Θεοδωράτος.

Στην πρώτη γραμμή από το πρωί βρέθηκε για την όλη διοργάνωση και ο Κεντρικός Πράκτορας των πλοίων της Attica, Ηλίας Πίκουλος.

Οι κάτοικοι της Παναγιούδας και οι επαγγελματίες που έβλεπαν εντυπωσιασμένοι τα μικρά αλλά και ογκώδη πλαστικά υλικά και ελαστικά να βγαίνουν από το βυθό της θάλασσας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στους διοργανωτές για το οικολογικό τους ενδιαφέρον και τη βοήθεια. Από την πλευρά του ο κ Θεοδωράτος υπογράμμισε ότι για την Attica group αποτελούν προτεραιότητα η προσφορά κοινωνικού έργου και ιδιαίτερα στην ακριτική Ελλάδα όπως επίσης και οι καθαρές θάλασσες πού είναι άλλωστε ο ζωτικός χώρος της εταιρίας που υπηρετεί.

spot_img

More articles