Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Κάηκε σπίτι στην Κλειού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


  • Φωτιά σε καλάμια στη Σουράδα

Ολοσχερής ήταν η καταστροφή σπιτιού στην Κλειού από φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στο χώρο της κουζίνας. 

Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης που έμενε στη μονοκατοικία μαζί με τον γιο του είχε φύγει από νωρίς στο μαγαζί που διατηρεί στο χωριό. Γύρω στις 10 το πρωί οι περίοικοι αντιλήφθηκαν τη φωτιά και έσπευσαν με όποιο μέσο είχαν για να τη σβήσουν, ειδοποιώντας παράλληλα την Πυροσβεστική και τον ιδιοκτήτη. Πέντε οχήματα με 10 πυροσβέστες από τη Μυτιλήνη και την Καλλονή έφθασαν περίπου μισή ώρα αργότερα, αλλά ήταν ήδη αργά. 

Στάχτη όλα τα έπιπλα και οι συσκευές στο εσωτερικό

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα και επεκτάθηκε γρήγορα στο σαλόνι και τα έπιπλα, με τις φλόγες να φθάνουν στην ξύλινη σκεπή η οποία κατέρρευσε. Για τα αίτια του συμβάντος διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Από τη φωτιά σε καλάμια στη Σουράδα

Και στη Σουράδα

Εξάλλου, στη 1 περίπου το μεσημέρι της ίδιας μέρας εκδηλώθηκε κι άλλο συμβάν, αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στη Σουράδα, πίσω από το πρώην ξενοδοχείο “Θεοπίστη”. Οι κάτοικοι κάλεσαν την Πυροσβεστική βλέποντας καπνούς να βγαίνουν δίπλα από τα σπίτια, στα καλάμια που βρίσκονται στην παραλία. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά φωτιά στο συγκεκριμένο σημείο, αφού και πέρυσι, την ίδια εποχή, είχαν γίνει στάχτη καλάμια, χόρτα και σκουπίδια δίπλα από την ακτή. Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση, πριν επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενες οικίες, ενώ και γι’ αυτό το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img