Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Καλοκαιράκιιιιιιι…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Άντε να «ανοίξει» λίγο το μάτι μας!!! Αποοό  τουρισμό εννοώ, έτσι; Μην παρεξηγηθούμε;

*** Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Κι ο άλλος φύτεψε μονόευρα και περιμένει να θερίσει πεντάευρα, ίσως και δεκάευρα! Ανάλογα το λίπασμα. Στα δοκιμαστικά είναι. Θα σας ενημερώσω…

*** Δε βάφω ρε καμιά κουρτίνα στο χρώμα που μισούσες, κι άντε πνίξου κι εσύ και η Νεοπάλ και τα κουρτινόξυλα μαζί…

***Φιλαράκι ποτέ μην αντιπαρατεθείς με ηλίθιο (στόκο ταχείας πήξεως που λένε), διότι θα σε παρασύρει στο γήπεδό του και θα σε νικήσει με την εμπειρία του. 

*** Ο πιο συνεπής και ευγενικός τροχονόμος της Μυτιλήνης μας είναι αυτός ο σκύλος, που κάθε πρωί ρυθμίζει την κυκλοφορία στο σταυροδρόμι που είναι στο περίπτερο του Λάκη (πρώην Σωκράτη). Κάποια πρωινά που έχει κίνηση, είναι και δυο. (Άλλοι να τα βλέπουν αυτά)!!!!

*** Τώρα αυτές τις μέρες που γράφουν πανελλήνιες, ο άλλος δεν έχει ανοίξει βιβλίο όλο τον χρόνο, και θέλει να περάσει στο Πολυτεχνείο! Ρε, εκεί εσύ θα μπεις μόνο με τανκ!!!!!! 

***Πεθερά γεννιέσαι, δεν γίνεσαι…

*** Απελευθερωμένη ντε και καλά η Σούλα στο σεξ, και μόλις ο Λάκης άρχισε να της βάζει βαζελίνη στο… αυτί, τα ’κανε πάνω της!!!! Γυναίκες σου λέει μετά.

*** Ενώ στον Δήμο Δυτικής Λέσβου τα πάνε αρκετά καλά (καθ’ ομολογία των δημοτών), κάποιων κάπου – κάπου «χηρεύει» το μυαλό από ιδέες, και μπερδεύει το νερό με το καύσιμο!!!! Μαζέψτε τους επιτέλους…

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις