Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Κάντο να φανεί ατύχημα βρε…

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Τα τελευταία χρόνια, μια καινούργια πόλη έχει δημιουργηθεί λίγο πιο έξω από την Μυτιλήνη. Αυτή λέγεται ΚΑΡΑ-ΤΕΠΕΣ. Λοιπόν, μέχρι την Παναγιούδα κάθε μέρα πηγαινοέρχονται εκατοντάδες μετανάστες άνδρες-γυναίκες-παιδιά και περνούν το οδόστρωμα διασχίζοντάς το καθέτως ανεξέλεγκτα και ατάκτως ερριμμένοι. Επιβάλλονται λοιπόν διαβάσεις πεζών. Και να μπει μια τάξη οδικής συμπεριφοράς στην περιοχή αυτή. Επίσης απ’ την Μυτιλήνη, έως την Παναγιούδα, να χαραχθεί  οπωσδήποτε με κίτρινη διαγράμμιση ποδηλατόδρομος!!! Για να αποφευχθούν όσο γίνεται περισσότερα ατυχήματα. 

*** Η Τροχαία Μυτιλήνης, γιατί δεν τολμά να «νουθετήσει» όλους αυτούς, ημεδαπούς αλλά κυρίως αλλοδαπούς, που πηγαίνουν κόντρα σε βασικούς και όχι μόνο μονόδρομους (Καβέτσου, Βοστάνη, Αγορά, Ελευθερίου Βενιζέλου) οδηγώντας προκλητικά τα ποδήλατά τους και τα ηλεκτρικά τους πατίνια; Αυτό δεν είναι παρανομία κ. Διοικητή των ενστόλων ελεγκτών της έννομης κυκλοφορίας τροχοφόρων; Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει πέσει στην «αντίληψή σας», και όχι ότι κάνετε διακρίσεις!!!! Διότι παρεμπιπτόντως, και στην περίπτωση αυτή, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος σοβαρός!!! Και μετά ποιος φταίει; Λέω.

*** Αυτοί εκεί έξω της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΜΕΡΑ 25,5) – Κεντροαριστεράς (ΠΑΣΟΚ), κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο αριστερό συνονθύλευμα της Αστικής μας Δημοκρατίας, έχουν απλά μπλέξει τα μηριαία οστά τους (τα μπούτια τους), διότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της ηγεμονίας και τίποτα άλλο. Το μπάχαλό τους, δε, προβάλλεται ασυστόλως από τα ΜΜΕ, δείχνοντας τον αλληλοσπαραγμό τους, και κάνοντας τον Μητσοτάκη να τρίβει τα χέρια του. Εγώ λοιπόν τους έχω την λύση, για να βγουν από το ιδεολογικοπολιτικοκοινωνικοοικονομικό τους αδιέξοδο, και να αντιμετωπίσουν τον μονομάχο σήμερα Κυριάκο, με αξιώσεις. Βάλτε λοιπόν για αρχηγό σας τον Γιαχία Σαρί (σήμερα εκπρόσωπο τύπου των Χούθι), στηρίξτε όλοι σας την αρχηγία του με πάθος, και θα δείτε, θα σας απογειώσει…

*** Ο κόσμος κουράστηκε από αριστερές ορντινάντσες, κεντροαριστερές ζαρτιέρες με ιδεολογικά καλτσόν, και  αστικά αριστεροδεξιά στριγκάκια με τατουάζ. Η Αριστερή ιδεολογία και παράταξη, είναι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Αν έχεις τα κότσια να αντισταθείς πραγματικά, το κάνεις. Αλλιώς χορεύεις, όπως «σου παίζουνε» τον σκοπό τους.

*** Μας τα κάνανε ZEPELIN, με την υπόθεση Λύτρα. Δεν είναι μόνο που θα την πλακώσεις στις γροθιές, που θα της σπάσεις τα δόντια, θα την κουρέψεις γουλί για να μην βγαίνει έξω, αλλά πρέπει μετά να βγεις και στην τηλεόραση να ζητήσεις συγγνώμη… Απόστολε, τι με συμβουλεύεις να κάνω; Να την «ξαποστείλω» μια και καλή, και να το κάνω να φανεί ως ατύχημα; Και να πάω να το δηλώσω  εγώ στην Αστυνομία!!! Πώς σου φαίνεται; Δεν μπορεί, εσύ κάτι θα ξέρεις. Μέσα στα «σωστά πράγματα της Δικαιοσύνης είσαι»!!!!!!!!!

*** ‘Όταν βάζεις ρε Λίτσα έπιπλα σε ένα σπίτι, λες επιπλώνεται. Εγώ  στο δικό μου που βάζω μουσική, τι να λέω; Μουσικώνεται;;;;;

*** Του Αφροδισίου σήμερα, προσέχετε.    

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img