Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Καθ’ ομολογίαν…TVόπληκτος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Γεμίσαμε τα σπίτια μας με καθ’ ομολογίαν δολοφόνους. Και μάλιστα ερασιτέχνες. Εξαιτίας αγράμματων διευθυντών ειδήσεων και δημοσιογραφίσκων, κυρίως στην ιδιωτική τηλεόραση.

*** Τώρα τελευταία (έχει πλάκα), ακούω την λέξη γυναικοκτονία (χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τους Εγγλέζους το 1801, για τους δικούς τους λόγους)!!!! Θα τρελαθούμε; Γιατί δεν λένε ανθρωποκτονία; Και οι γυναίκες ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι… Φαντάσου να αρχίζουν να γράφουν και για  ανδροκτονίες.

*** Σήμερα ο καθ’ ομολογίαν φούρναρής μου, μου έδωσε 2 κουλούρια. Τα πήγα στον καθ’ ομολογίαν φίλο μου Νίκο και του τα έδωσα. Ξαφνικά βλέπω τον καθ’ ομολογίαν μηχανικό της μηχανής μου, και μου λέει ότι ήρθαν τα λάστιχα της μηχανής μου και είναι στον καθ’ ομολογίαν βουλκανιζατερατζή και να περάσω από κει. Μετά πήρα την καθ’ ομολογίαν γυναίκα μου, για να ρωτήσω τι θα φάμε το μεσημέρι; Μου λέει να περάσω από τον καθ’ ομολογίαν χασάπη μας και να πάρω κιμά. Και μετά από όλα αυτά, πάω σπίτι και κοιτάζω τον καθρέφτη. Τι βλέπω; Ένα καθ’ ομολογίαν ανθρωποειδές βλήμα, κλασικό δείγμα Έλληνος πολίτη, που αισθάνεται καθ’ ομολογίαν  κατευθυνόμενος – χειραγωγούμενος  και ηλιθίως παρασυρόμενος από μια καθ’ ομολογίαν «Δημοκρατική Κυβέρνηση». Ξέχασα δε να πω ότι, ενημερώνομαι από μια ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ηλίθια TV.

*** Nα ονομάσουν το επόμενο καιρικό φαινόμενο ΠΟΠΗ, ώστε άμα συμβεί (λέμε τώρα), να κυριολεκτούμε όταν  λέμε… «έγινε της Πόπης»!!!!!!  

*** Δεν μπορώ να καταλάβω, αν σε κάποιον του πατήσεις το πόδι, γιατί ανοίγει το στόμα; Σαν τον κάδο ένα πράγμα!!!

*** Δεν υπάρχει κάποια ΜΚΟ να βοηθήσει την Σκαμνιά έτσι ώστε να βλέπουν τα κρατικά κανάλια( ΕΤ1 -ΕΤ2 – ΕΤ3), τα οποία εδώ και χρόνια δεν βλέπουν οι άνθρωποι αν και τα πληρώνουν μέσα στους λογαριασμούς τους; Δεν υπάρχουν τοπικοί ή δημοτικοί άρχοντες που να ενδιαφέρονται για αυτούς τους Έλληνες πολίτες;

*** Ο Μάρκος προχθές ήθελε να καλέσει ΤΑΧΙ, και μπήκε στο ΤΑΧΙSΝΕΤ!!! Ναι-ναι-ναι, κι αυτός ψηφίζει για να ξέρετε!!!

*** Κι εγώ που νόμιζα ότι, όπως χτυπάω το καρπούζι για να δω αν είναι καλό, έτσι είναι και για τους ανθρώπους… Αλλά δυστυχώς την πάτησα φιλαράκι.

*** Όταν μπαίνεις μέσα στη θάλασσα μέχρι την μέση σου, και σταματάς με ύφος ότι κρυώνεις και καλά, νομίζεις ότι δεν ξέρω «τι κάνεις»;

*** Πάντως εμένα η ζεϊμπεκιά που μ’ αρέσει να χορεύω (πάντα όρθιος), είναι το  Ε ντε λα μαγκέν ντε Βολταρέν!!!

*** Και σας χαιρετώ με μια υπενθύμιση: Η ακύρωση των γάμων, δεν αφορά αυτούς που έγιναν ΠΡΙΝ τον κορονοϊό…

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img