“Κάτω από το φως του αποσπερίτη”

Το νέο της μυθιστόρημα,  «Κάτω από το φως του αποσπερίτη» παρουσίασε η Μυτιληνιά συγγραφέας Αλεξάνδρα Ψαραδέλλη, την περασμένη εβδομάδα στο βιβλιοπωλείο «Book and art». «Το Άσπρο φόρεμα της θάλασσας» ήταν το πρώτο της μυθιστόρημα με το οποίο συστήθηκε στο αναγνωστικό κοινό και κέρδισε πολύ αξιόλογες εντυπώσεις. Παλιά γνώριμη στο χώρο των ΜΜΕ η Αλεξάνδρα Ψαραδέλλη εργάσθηκε στην «Τηλεόραση Μυτιλήνης» και το ραδιόφωνο. Σπούδασε νοσηλευτική καθώς και Πληροφορική και εργάζεται  σήμερα στον ιδιωτικό τομέα, όμως την «κέρδισε» η συγγραφή με την οποία άρχισε ν’ ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της.

Έχει βραβευθεί σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς με τα διηγήματα «Στη Δύση του Ηλίου» και «Μαργαρίτα».

Το «Κάτω από το φως του αποσπερίτη» είναι το δεύτερο βιβλίο της που κυκλοφόρησε  πρόσφατα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Η Αναστασία ξεριζωμένη από την οικογένειά της, μεγαλώνει προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο αρχοντικό μιας εύπορης οικογένειας.
Εγκλωβισμένη στα στεγανά της ζωής που της έχουν χαράξει, ψάχνει να βρει τρόπο για να ξεφύγει από τη μιζέρια, υψώνοντας δειλά το γενναίο της ανάστημα.
Η αναζήτηση της χαμένης αδελφής της γίνεται σκοπός ζωής, όταν χάνει και το τελευταίο της στήριγμα.
Ένας ξαφνικός θάνατος, ένα ξεθωριασμένο γράμμα, μια τυχαία συνάντηση θα αρχίσουν να ξεθάβουν ένα μυστικό καλά καταχωνιασμένο για χρόνια…
Πώς να παλέψει, όμως, τα εμπόδια, σε έναν κόσμο όπου το σκοτάδι καλύπτει το φως και την αλήθεια;
Εκεί όπου η καρδιά δεν ελέγχεται, η αγάπη δεν ορίζεται.
Εκεί όπου το καλό και το κακό συνυπάρχουν, καθένας παίρνει την ανταμοιβή που δικαιούται.