Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΚΟΜΝΗΝΟΥ: «Δυναμικά, ασυμβίβαστα, με ειλικρίνεια»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

«Δυναμικά, ασυμβίβαστα και με ειλικρίνεια», όπως είναι το σύνθημα του προεκλογικού του αγώνα, ο Άρης Χατζηκομνηνός ζήτησε χθες την ψήφο των πολιτών για να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή την επόμενη 4ετία, κατά την διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην Βουλευτής, Γιάννης Γιαννέλλης, οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης και Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Καλλονής, Αλέξανδρος Ροδίτης, ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Λέσβου, Παύλος Βογιατζής, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Καμπούρης, ο Αντιπρόεδρος του Βοστάνειου, Στρατής Γόμος, καθώς και πολλοί πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί.

Την ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ προλόγισε η κόρη του, Μαριλού Χατζηκομνηνού και ο στενός του φίλος, Γιώργος Ψάνης. Ο Άρης Χατζηκομνηνός ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό που του πρότεινε να συστρατευθεί στον αγώνα για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση και τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε εξετάσεις και πέρασε με άριστα και γι’ αυτό ο λαός θα εμπιστευθεί και πάλι την ερχόμενη Κυριακή την διακυβέρνηση της χώρας στη ΝΔ».

Ο υποψήφιος Βουλευτής άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στην προηγούμενη κυβέρνηση αναφέροντας ότι «μας έταξε τον ουρανό με τ’ άστρα και επαναστατική γυμναστική με ταμπούρλα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μας έφερε το 3ο μνημόνιο με χρέος πάνω από 90 δις», ενώ παράλληλα χαρακτήρισε το δημοψήφισμα που διεξήχθη το καλοκαίρι του 2015 ως την μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει ποτέ.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ζήτημα ο κ. Χατζηκομνηνός κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι «άφησε ξέφραγο αμπέλι τα νησιά μας», υποστηρίζοντας ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα, ενώ η ΝΔ κατάφερε να λύσει το πρόβλημα και να μειώσει τις αφίξεις σε ποσοστό 90%. «Αλίμονο αν ο Θεός της Ελλάδας άφηνε τον Τσίπρα να κυβερνήσει και το 2019! Το κολαστήριο της Μόριας δεν θα μπορούσε να ελεγχθεί. Πλέον με την κλειστή ελεγχόμενη δομή δεν θα ξαναζήσουμε τις τραγικές εικόνες του 2015. Μόνο και μόνο για την επίλυση του μεταναστευτικού τα νησιά μας πρέπει να ψηφίσουν ΝΔ», τόνισε ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο υποψήφιος Βουλευτής για την ανάπτυξη και την ευημερία της Λέσβου τόνισε ότι το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι το δημογραφικό με την παροχή κινήτρων στα νέα ζευγάρια για την αύξηση του πληθυσμού και για να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά μας. Ο υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε ακόμη στα έργα υποδομής που έχει ανάγκη η Λέσβος, όπως η νότια παράκαμψη της Μυτιλήνης, η ολοκληρωμένη κατασκευή του δρόμου Καλλονής – Πέτρας, η μεταφορά του εμπορικού λιμανιού και η μετεγκατάσταση του εργοστασίου της ΔΕΗ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την προώθηση του έργου του φράγματος Τσικνιά. 

«Βρίσκομαι 40 χρόνια στην πρώτη γραμμή του αγώνα και ζητώ την ψήφο σας για να σας εκπροσωπήσω», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Άρης Χατζηκομνηνός, σημειώνοντας ότι ο κόσμος θέλει καθαρές, ασυμβίβαστες και δυνατές φωνές που θα διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο.

spot_img

More articles

spot_img