Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Κι από εδώ γλιστρά;;;;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ρε μάγκα, φτωχός πλην τίμιος, πόσο μας κάνει; Πάντα με απασχολούσε αυτή η αφαίρεση…

*** Μετά σου λέει ανησυχούν στην Γαλλία για την άνοδο του ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ! Αφού μια Ευρώπη σέρνεται πίσω από το άρμα των ΗΠΑ, και παίρνει μέτρα εναντίον της Ρωσίας, περικόπτοντας στην ουσία το βιοτικό επίπεδο των ίδιων της των πολιτών, ποιος θέλατε να την επιβραβεύσει; Ο Νεοναζισμός φυσικά! Ελπίζω να μην τραβήξει «επί μακρόν» αυτή η κατάσταση.

*** Την συγγνώμη στους πόσους βαθμούς την βράζουμε;;;; Να ξέρω.

*** Τώρα μπορείτε να ακούτε την πιο ιστορική εκπομπή του τοπικού ραδιοφώνου (32 χρόνια) «ΘΕΡΜΟΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ», και διαδικτυακά μέσω facebook και YouTube. Στο facebook μπαίνοντας στο profile Vasilis Hatzieleftheriou, και στις δημοσιεύσεις επιλέγετε την εκπομπή που θέλετε. Επίσης στο YouTube, πληκτρολογώντας Θερμοφόρες με παγάκια, επιλέξτε την ημερομηνία της εκπομπής και ακούστε μας. Ελπίζω να σας αρέσει. 

*** Φιλαράκι μην ξεχνάς ποτέ, η ψήφος σου είναι πιο δυνατή από μια σφαίρα. Με μια σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο σου όμως, μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου!!!! Κατάλαβες; Έλεος πχια…

*** Σώνει και καλά σε θέλουν για να σε σώσουν: Ο γιατρός = άρρωστο, ο δικηγόρος = παράνομο, ο παπάς = αμαρτωλό, και ο πολιτικός = ΗΛΙΘΙΟ!!!!  Βρε  δε πάτε να… πνιγείτε.

*** Μπάσκετ ωραίο άθλημα.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις