Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

«Κλειστές και φέτος οι παιδικές χαρές»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


«Πού βρίσκεται το άνοιγμα των παιδικών χαρών στον Δήμο μας;», ρωτά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, Νίκος Χήρας, με αφορμή επίσκεψή του στο Μόλυβο, όπου, όπως αναφέρει, «με ικανοποίηση μεν είδαμε να έχουν τοποθετηθεί καινούργια όργανα, αλλά ταυτόχρονα απογοητευτήκαμε με την εικόνα που αντικρίσαμε, όπως και οι εκατοντάδες επισκέπτες, την παιδική χαρά μέσα στα σκουπίδια όπου δίπλα έπαιζαν παιδιά». 

Η δημοτική παράταξη ρωτά επίσης ποια είναι η κατάσταση στα υπόλοιπα χωριά, ενώ εξαπολύει επίθεση στη Δημοτική Αρχή υποστηρίζοντας ότι «είτε είναι ανίκανη ή δέσμια των προεκλογικών της γραμματίων εις βάρος της ψυχαγωγίας των παιδιών. Η Δημοτική Αρχή του κ. Βέρρου στέρησε και στερεί τις ώρες ψυχαγωγίας από τα παιδιά. Όλες οι παιδικές χαρές είναι κλειστές, εγκαταλελειμμένες και σε άθλια κατάσταση, αναγκάζοντας τα παιδάκια να παίζουν μέσα στους δρόμους και τα σοκάκια.  Η εικόνα αυτή υπάρχει σε όλα τα χωριά  του λεκανοπεδίου Καλλονής και του Δήμου μας. Εξαίρεση και φωτεινό παράδειγμα αποτελεί η παιδική χαρά του Μανταμάδου, που έγινε από πρωτοβουλία ιδιώτη και με τη συνδρομή του Τοπικού Συμβουλίου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Χήρας. 

Δεν ξεκίνησαν ακόμη οι εργασίες στην Σκάλα Καλλονής

Και καταλήγει: «Η Δημοτική Αρχή του κ. Βέρρου, παρά τα όσα υποσχόταν, επί μήνες δεν έκανε σχεδόν τίποτε και αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων. Καθημερινά μας καταθέτει την ανικανότητά της να διαχειριστεί ακόμη και τα πιο βασικά πράγματα. “Αμείλικτη” η καθημερινότητα για τον κ. Βέρρο. Δεν αρκούν μόνο τα μεγάλα λόγια και οι ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν αρκεί μόνο το παρκάρισμα της μπουλντόζας έξω από παιδικές χάρες εμπαίζοντας γονείς και παιδιά. Χρειάζονται πλέον πράξεις».

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img