Κλέβει τις εντυπώσεις!

Η Φίλια είναι μέχρι στιγμής η ομάδα που κλέβει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, όντας πρώτη στη βαθμολογία και παράλληλα αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, που πρόλαβαν να διεξαχθούν μέχρι την διακοπή. Η ομάδα του Κώστα Μυλωνά συμμετέχει στον 1ο όμιλο, ο οποίος για πολλούς θεωρείται αρκετά δύσκολος, μιας και σε αυτόν βρίσκονται ομάδες, όπως ο Όλυμπος και ο Αιγέας. 

Ο αρχικός στόχος της Φίλιας είναι η είσοδος στα playoff, βάσει του ρόστερ που έχει, όμως όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την είσοδο στην τετράδα. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό, ιδιαίτερα μετά το διπλό επί του Ολύμπου, μια νίκη η οποία δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Φίλια, η οποία βεβαίως έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια. 

Το οικογενειακό κλίμα σε συνδυασμό με το αρκετά αξιόλογο υλικό, το οποίο διαθέτει το συγκρότημα του Κώστα Μυλωνά, έχουν φέρει αυτό το καλό ξεκίνημα στον σύλλογο. Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος δεν άρεσε σε κανέναν και ειδικά στην Φίλια, η οποία είχε αποκτήσει καλό ρυθμό, αλλά και ψυχολογία και είδε να έρχεται η αναστολή του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τέλος του μήνα, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα είναι η ομάδα στην επανέναρξη. Πάντως ο Κώστας Μυλωνάς και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, ώστε η Φίλια να κάνει το βήμα παραπάνω.