Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Κληρώνει για κύπελλο και play off, play out Β’ Κατηγορίας

Μέρα κληρώσεων θα είναι η Τετάρτη15 Ιανουαρίου για το κύπελλο Λέσβου, αλλά και για τα play off, play out στην Β’ Κατηγορία. Συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΠΣΛ, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα play off και play out στη Β’ Κατηγορία με τη σέντρα μάλιστα να γίνεται το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου.

Στα play off θα λάβουν μέρος οι πρώτες τρεις ομάδες από τους δύο ομίλους, ενώ όλες οι υπόλοιπες θα συμμετέχουν στη διαδικασία των play out, για να έχουν παιχνίδια και μετά το πέρας της κανονικής περιόδου της Β’ Κατηγορίας, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η σκέψη να γίνει του χρόνου η Β1 Κατηγορία, κάτι που σκέφτονται στην ΕΠΣΛ, αλλά θα εξαρτηθεί από το πόσες ομάδες θα λάβουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί πως την ίδια μέρα θα κληρώσει και για τον Απόλλωνα Δαφίων που θα μάθει τον αντίπαλό του στο κύπελλο για να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Μάλιστα η διοργανώτρια αρχή την ίδια μέρα θα προχωρήσει και στην κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

 


 

Άλλαξε ώρα και γήπεδο το Φίλια – Αιολικός

Το προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη παιχνίδι της Φίλιας με τον Αιολικό για την Β’ φάση του κυπέλλου Λέσβου θα διεξαχθεί κανονικά την ίδια μέρα, όμως η ΕΠΣΛ προχώρησε σε αλλαγή τόσο στο γήπεδο όσο και στην ώρα. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 αντί για τις 14:00, ενώ το παιχνίδι θα γίνει στο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής αντί για το γήπεδο της Φίλιας.

Σε αυτό συναίνεσαν και οι δύο ομάδες, καθώς το γήπεδο της Φίλιας είναι ξερό και προτιμήθηκε η αναμέτρηση να διεξαχθεί στην Καλλονή. Μάλιστα θα γίνει υπό το φως των προβολέων.