Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

«Κοιμούνται τα βράδια με τις καραμπίνες»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Στο έλεος της παραβατικότητας αλλοδαπών που έχουν κατακλέψει κτήματα, σπίτια, σφάζουν ζώα και καταστρέφουν περιουσίες, βρίσκονται οι κάτοικοι του Αφάλωνα. Τον περασμένο Απρίλιο ένας κάτοικος του χωριού είχε πυροβολήσει τραυματίζοντας αλλοδαπούς, που είχαν μπει στην ιδιοκτησία του. Σήμερα η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθώς συνεχίζονται οι λεηλασίες, οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση και απροστάτευτοι και ο Πρόεδρος του χωριού, Κώστας Κουρογένης, εκφράζει φόβους ότι τέτοια φαινόμενα μπορεί να επαναληφθούν.
“Το πρώτο σπίτι στις παρυφές του χωριού βρίσκεται σε απόσταση 700μ. από το ΚΥΤ Μόριας. Ο κόσμος ακούει μόνο ό,τι γίνεται στη Μόρια, όμως και το χωριό μας βρίσκεται στην ίδια μοίρα, εδώ και ένα χρόνο περίπου” λέει στα “Νέα της Λέσβου” ο Πρόεδρος του Αφάλωνα.
Ο ίδιος συμπληρώνει “…Οι κάτοικοι φοβούνται πλέον τα βράδια στο ίδιο τους το σπίτι. Υπάρχουν χωριανοί που κοιμούνται με τις καραμπίνες και άλλοι που έχουν πυροβολήσει στον αέρα, όταν τους βρήκαν μέσα στις ιδιοκτησίες τους για να φοβηθούν να φύγουν. Πολύ φοβάμαι, αν συνεχισθεί αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση μήπως επαναληφθούν δυσάρεστα γεγονότα….”

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις