Κοινωνία σε… κώμα

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Τα πράγματα προχθές Τρίτη στη Νέα Σμύρνη έγιναν ανάποδα από ό,τι έγιναν την Κυριακή πάλι στην ίδια περιοχή. Εξηγώ: Την Κυριακή αρκετοί αστυνομικοί με τα ‘’μέσα’’ που μόνο εκείνοι διαθέτουν, έδειραν – χτύπησαν άσχημα έναν πολίτη (λάθος). Την Τρίτη στην Ν. Σμύρνη πάλι, τα πράγματα έγιναν ανάποδα. Αρκετοί πολίτες, έδειραν – χτύπησαν έντονα έναν αστυνομικό (κι αυτό λάθος). Αλλά πάλι ορισμένα ΜΜΕ, κρατικοδίαιτα ή πουλημένα, αφιέρωσαν (ανάλογα με την προπαγάνδα που υπηρετούν) δυσανάλογη ώρα στα δύο αυτά γεγονότα!!!!! Αυτό δεν λέγεται «κανονικότητα», αυτό λέγεται «ανταποδοτικότητα»!!!

*** Ευτυχώς οι Αστυνομικοί τα γκλοπ τα έχουν ακόμα ΜΟΝΟ για να δέρνουν, πού ξέρεις αύριο μπορεί να τους δοθεί «άλλη εντολή»… Όλα να τα περιμένεις από έναν Χρυσοχοΐδη πια.

***Λες να χρησιμοποιούν στο μέλλον, τα γκλοπ οι Αστυνομικοί, ως «λαπαροσκοπιστή»;

*** Μητσοτάκη… μάζεψέ τους. Τσίπρα… μάζεψέ τους. Πέρα από το κόμπλεξ σας με την εξουσία, υπάρχουν και σοβαρά προβλήματα να λυθούν σ’ αυτόν εδώ τον τόπο.

*** Γιατί δεν είπαν τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ, ότι οι γονείς του δύσμοιρου νεογνού που έχασε την ζωή του από κορονοϊό μόλις 37 ημερών και οι πάντες ‘’έκλαιγαν’’, ότι ήταν ανήλικοι ΡΟΜΑ στο Ζεφύρι; Είπαμε να στηρίζεται και να αποκρύπτεται η παραβατικότητα των ευάλωτων (επιλογή τους), κοινωνικά ομάδων, που ζουν παρασιτικά εις βάρος των υπόλοιπων (δυστυχώς) νομοταγών πολιτών, αλλά εσείς το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ…

*** Λοιπόν εσείς της Κυβέρνησης Μητσοτάκη – Εξαδάχτυλου – Χαρδαλιά και ΣΙΑ Ο.Ε, ακούστε. Αυτοί που πάθανε ΤΡΑΓΙΣΙΟ ΘΑΝΑΤΟ και το γράφω με τα κεφαλαία, από τα εξαντλητικά μέτρα που πάρθηκαν λόγω κορονοϊού, είναι όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την Εστίαση. Ξεκινήστε λοιπόν, από Δευτέρα 15 Μαρτίου, να τους επιτρέψετε (έστω και καθυστερημένα) να ανοίξουν ως εξής, γιατί υπάρχει λύση αν το θέλετε φυσικά! Πάμε: Να τηρούνται όλες οι υποχρεωτικές προδιαγραφές (σχολαστικά) όπως αποστάσεις τραπεζιών – 4 άτομα ανά τραπέζι ή 6 – εξαερισμός χώρου και ό,τι άλλο προβλέπεται. Θα δουλεύουν με ραντεβού, που θα κλείνουν οι θαμώνες τηλεφωνώντας, για όποια μέρα έχει κενό τραπέζι το μαγαζί (αν δεν υπάρχει άδειο τότε που επιθυμούν οι πελάτες) και ΜΟΝΟ για 2 ώρες παραμονής. 

Στο παραδέκα του δίωρου, καθαρισμός τραπεζιού και κάθονται οι επόμενοι που έχουν κλείσει ραντεβού. Απλά πράγματα.Έστω να βγάλουν τα έξοδά τους οι μαγαζάτορες και ένα μικρό χαρτζιλίκι (διότι περί αυτού πρόκειται) οι εργαζόμενοι. Τα δίωρα θα αρχίζουν και (μόνο για την εστίαση) από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. (Μια παρέα θα βγαίνει, μια θα μπαίνει, όπως στις τράπεζες και στα super market)… ξέρετε εσείς!!!!!!) 

***Κυρανάκη αλήτη (ξέρει αυτός γιατί τον αποκαλώ έτσι).